Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti Hány éves korotok...

Könyvsorozatzene05 kérdése:

Kamaszok! Ti Hány éves korotokban ittatok először alkoholt? Nem arra gondolok, hogy megkóstaltad apa pezsgőjét, ilyesmik.

Figyelt kérdés

Légyszi ezeket is írjátok a válaszba:

-Hol?

-Kivel?

-Mit?

-A szüleitek tudtak róla?

-Mennyit?

2015. dec. 30. 20:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
A curacao kék színű, de azt nem szokás magában inni.
2016. jan. 14. 19:38
 22/25 anonim válasza:
50%

13 évesen egy elrejtett helyen a városunkba

Barátokkal

Vodka-fantát, sört

Nem, de már láttak bebaszva

Nemsokat, kb 1 l sört meg 0,5 l vodka fantát, kb mindenki ennyit ivott és mindenkit megfogta 😂😂

Azóta 2-3 hetente szoktunk inni 14/fiú

2016. febr. 13. 17:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Kb. 14 évesen rúgtam be először.

-otthon

-édesanyámmal

-1 üveg pezsgőt és 2 feles gyógynövényes italt

Nagyon szar volt az egész éjszaka, telibe rókáztam a szőnyeget, az ébresztőórámat:D Na ez egy időre elvette a kedvem az alkoholtól.

Később aztán megtanultam kontrollálni magam, és "normális" keretek között inni. Elég sokszor berúgtam, de csak pár olyan alkalom volt, amikor kiestek az előző napi emlékek. Most már nem iszom annyit, mint "fénykoromban" :D

18/F

2016. aug. 1. 20:27
 24/25 anonim válasza:

16 évesen, egy parkban, osztálytársaimmal, whiskey-kolát és fanta-vodkát, így konkrétan, hogy inni megyünk nem mondtam, de tudták kikkel megyek, még nem kamuztam, hogy valahova máshova, nem túl sokat de azért éreztem.

18/f

2019. máj. 18. 17:39
 25/25 Zsakatolavonat válasza:

Hát nekem ez úgy volt hogy ballagáson voltam 13 évesen (egyik haverom ballagásán) kb 6 haverommal meg 2 osztálytársammal - 2 feles jägert

- 2 feles meggypálinkát

- 7 db 330 ml es somersby-t

A szüleim kb feléről tudnak

13/F

2021. jún. 27. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!