Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti Hány éves korotok...

Könyvsorozatzene05 kérdése:

Kamaszok! Ti Hány éves korotokban ittatok először alkoholt? Nem arra gondolok, hogy megkóstaltad apa pezsgőjét, ilyesmik.

Figyelt kérdés

Légyszi ezeket is írjátok a válaszba:

-Hol?

-Kivel?

-Mit?

-A szüleitek tudtak róla?

-Mennyit?

2015. dec. 30. 20:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Egy születésnapi bulin.

Barátokkal.

BB pezsgőt.

nem

Kb. 3 pohárral

15/L. (4 hónapja 15 voltam már)

2015. dec. 30. 22:10
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Volt barátomnál történt, vele voltam és a haverjaival, vbk-t ittunk és 12 voltam (egy hónap híján 13), nem tudták a szülők, de nem is sejtették mivel ez iskola után történt, kb fél litert ihattam belőle és becsiccsentettem.
2015. dec. 30. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:

-12

-Az Újpesti Ady Endre Művelődési Ház előtt, egy Újpesti viszonylatban viszonylag forgalmas út mellett

-Egy ismerősömmel

-Sopronit

-3,5l volt együtt, nem tudom, hogy fejenként hogyan jött ki

-nem

2015. dec. 31. 00:42
 14/25 anonim válasza:

14 évesen

Balaton Soundon

Az egyetemista unokatestvéreimmel és az ő barátaikkal

Mit nem inkább, az a kérdés?! :DD

Igen, tudták

Sokat

2015. dec. 31. 09:49
 15/25 anonim ***** válasza:

14 evesen, a felveteli utan

baratnomnel

Baratnoimmel

Bort

Dehogyis

2 uveg borunk volt,ebbol szerintem en csak a felet ittam meg kb az egyik uvegnek

2015. dec. 31. 11:11
 16/25 anonim ***** válasza:

9 évesen, apámnál, apámmal, Sangriát, apám tudta (konkrétan leitatott, hogy ne tudta volna :D), nem tudom (nem olyan sokat, de bőven a fejembe szállt).

Rettenetes volt, azt hittem meghalok, nagyon rosszul voltam. Végül is kihevertem, bár még napokig fájt a fejem utána, iszonyatos volt.

Ő elég sokat iszik, berúgni nem nagyon szokott, csak azt hiszi, hogy az alkoholt mindenki bírja. Hát nem.

Kérlek, ne kövezzetek meg érte, azt se tudtam akkor, hogy mi az, bíztam apámban... Azóta nem ittam semmit így, pedig osztálytársaim nyakra-főre piálnak össze-vissza mindent.

14/l

2015. dec. 31. 13:52
 17/25 anonim ***** válasza:
16, szilveszterkor, barátokkal, tudtak róla, jó néhány felest,1 pohár pezsgőt,1 üveg sört,5 dl bort.
2015. dec. 31. 21:57
 18/25 anonim válasza:

Egy buliban

Barátokkal

Hűha :D volt vodka narancs, shot, vodka szóda, whiskey kóla, mojito

Utólag igen

Sokat :D pontos számra nem emlékszem

2016. jan. 13. 13:16
 19/25 anonim válasza:

Az lemaradt, hogy 15 voltam

17/L

2016. jan. 13. 13:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Hello!

Rendeztünk egy kerti party-t a tesómmal, az egész évfolyamot meghívtuk (tehát az osztálytársaimmal), hogy mit ittam azt már nem tudom, mindenfélét:D (pezsgő, vmi kék ital, absinthe) A szüleim tudtak róla, ők is ott voltak. Annyira nem sokat, inkább sokfélét, de nem lettem rosszul, csak berúgtam:D

2016. jan. 14. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!