Kamaszok! Ti Hány éves korotokban ittatok először alkoholt? Nem arra gondolok, hogy megkóstaltad apa pezsgőjét, ilyesmik.
Légyszi ezeket is írjátok a válaszba:
-Hol?
-Kivel?
-Mit?
-A szüleitek tudtak róla?
-Mennyit?
Egy születésnapi bulin.
Barátokkal.
BB pezsgőt.
nem
Kb. 3 pohárral
15/L. (4 hónapja 15 voltam már)
-12
-Az Újpesti Ady Endre Művelődési Ház előtt, egy Újpesti viszonylatban viszonylag forgalmas út mellett
-Egy ismerősömmel
-Sopronit
-3,5l volt együtt, nem tudom, hogy fejenként hogyan jött ki
-nem
14 évesen
Balaton Soundon
Az egyetemista unokatestvéreimmel és az ő barátaikkal
Mit nem inkább, az a kérdés?! :DD
Igen, tudták
Sokat
14 evesen, a felveteli utan
baratnomnel
Baratnoimmel
Bort
Dehogyis
2 uveg borunk volt,ebbol szerintem en csak a felet ittam meg kb az egyik uvegnek
9 évesen, apámnál, apámmal, Sangriát, apám tudta (konkrétan leitatott, hogy ne tudta volna :D), nem tudom (nem olyan sokat, de bőven a fejembe szállt).
Rettenetes volt, azt hittem meghalok, nagyon rosszul voltam. Végül is kihevertem, bár még napokig fájt a fejem utána, iszonyatos volt.
Ő elég sokat iszik, berúgni nem nagyon szokott, csak azt hiszi, hogy az alkoholt mindenki bírja. Hát nem.
Kérlek, ne kövezzetek meg érte, azt se tudtam akkor, hogy mi az, bíztam apámban... Azóta nem ittam semmit így, pedig osztálytársaim nyakra-főre piálnak össze-vissza mindent.
14/l
Egy buliban
Barátokkal
Hűha :D volt vodka narancs, shot, vodka szóda, whiskey kóla, mojito
Utólag igen
Sokat :D pontos számra nem emlékszem
Az lemaradt, hogy 15 voltam
17/L
Hello!
Rendeztünk egy kerti party-t a tesómmal, az egész évfolyamot meghívtuk (tehát az osztálytársaimmal), hogy mit ittam azt már nem tudom, mindenfélét:D (pezsgő, vmi kék ital, absinthe) A szüleim tudtak róla, ők is ott voltak. Annyira nem sokat, inkább sokfélét, de nem lettem rosszul, csak berúgtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!