Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Ti szóvá tennétek,...

Anyukák! Ti szóvá tennétek, ha észrevennétek?

Figyelt kérdés

Megyünk osztálykirándulni,és lesz fürdőruhás program.Na,nekem eddig is problémák voltak magammal,viszont már kezd olyan szinten rendeződni a viszonyom magammal,hogy le merek vetkőzni bikinire,noha még mindig szorongok.

Anyukámnak nehezen mertem elmondani pár éve a szőrtelenítő témát,végül aztán megbeszéltük,meglepő módon tökre támogatva fogadta. Aztán rá egy fél évre jött a nyári "lábas" időszak,azt már egy kicsit nehezebben ugyan,de végül nem mert rá nemet mondani. Aztán eltelt egy év,strandra nem jártam,pontosabban nem bikinibe,így akkor nem érintett a téma,de következő(mostani) évben már szükségem volt a bikinivonal karbantartásra is. Nagyon stresszeltem,egyszer elment strandra indulás előtt zuhanyozni.Anyukám megkérdezte,hogy hova megyek,mondtam,hogy zuhanyozni. Megkérdezte,hogy miért? Mondtam neki,hogy nem megyek szőrösen strandra. Erre ő rám nézett,hogy olyan a lábam,mint a babapopsi. Ott álltam abszolút sima lábbal,és nem tudtam,hogy végül mit reagáljak,és berohantam a fürdőbe. Szerintem azt hitte,hogy megőrültem,nem vette a lapot,hogy nem a lábam miatt negyek. Végül aztán nem vette észre,szerintem komolyan azt gondolta,hogy nekem alapból ilyen sima a bikinivonalam.

Lényeg: osztálykiránduláson szórakozás közben történhetnek villantási balesetek,amivel mindenki számol,és ehhez igazítva nagyobb területen szőrtelenít.

Biztos vagyok benne,hogy anyukám,ha ezt meglátja valami véletlen folytán,megáll benne az ütőér.

És akkor nagyon-nagyon rosszul fogom érezni magam,és nagyon-nagyon nem szeretném,ha utána ezen lenne a botrány.

Szerintetek meg fogja tudni állni szó nélkül,ha meglátja?

Ami még fontos,hogy nem is 14 éves vagyok,hanem 16,de ő olyan típus,aki ebből világméretű problémát csinálna.

Anyukák,titeket ez érdekelne? Meg tudnátok állni,hogy ne mondjátok el a véleményeteket?

Szerintem az lenne a normális,ha ezt egy anyuka nyugodtan magába elkönyvelné,és soha többet még csak nem is gondolna rá.

2015. dec. 23. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jajj de kis cuki vagy :)

Borotváld le, úgy a csini.

Anyukád is borotválja.

2015. dec. 25. 00:04
 12/12 anonim ***** válasza:

én 16 évesen már pasi miatt szedtem ott lent:D az én anyukám is konzervatív, de ilyenben nem kértem ki a véleményét.

szerintem is alap,hogy nem akarod,hogy kibeszéljenek,kicikizzenek a hátad mögött, ezért leszeded. nincsen ebben semmi, nem olyan nagy ügy. szedd le nyugodtan. úgyse ellenőrzi le.. de tényleg nem kéne emiatt kiakadnia

2015. dec. 30. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!