Hány évesen engednétek el a lányotokat bulizni (szórakozóhelyre)?
"Teljesen megbízható vagyok, nem csináltam semmi hülyeséget"
Es? A legtobb hulyeseget nem a csajok csinaljak, hanem a ferfiak a csajokkal. Tokmindegy milyen kis megbizhato vagy.
Ezeknél a kérdéseknél életkorban mindig én viszem a pálmát. :D Ami nekem nagyon vicces, tekintve, hogy van jó pár ismerősöm, aki még nálam is korábban kezdte a bulizást...
Én 8.-os (14 éves) voltam mikor először jártam szórakozóhelyen, és hát jól be is rúgtam. :D Mai napig vicces és jó emlék. Mondjuk ekkor még nem jártam rendszeresen, ezután kb. három hónappal később mentem újra, viszont 8. második félévében már aránylag sokat jártam bulizni.
9.-10. osztályt végigbuliztam, sokszor jártam péntek-szombat is, nem is tudom összesen hány józan hétvégém volt akkoriban...
Ezután viszont rá is untam, most 12.-es vagyok, és nagyon-nagyon ritkán járok szórakozni (kb. 2 havonta 1x), bár iszogatni szeretek, de ezek a nagy bulizások már nagyon unalmasak számomra.
Nekem így jó volt, szerintem nem kezdtem túl korán, a környékbeli szórakozóhelyek amúgy is tele vannak 14-16 évesekkel, én már öregnek számítok itt, de most tök komolyan. Pedig még mindig csak 18 vagyok...
Ja izé, amúgy nyilván a barátnőimmel jártam nagyrészt, meg néha valami nagyobb társaságokkal, de azokat az estéket annyira nem szerettem, maximum ha osztálybuliról volt szó. Feltételek nem nagyon voltak, max. annyi, hogy zárás után jöjjek haza, meg ne kössek ki a detoxikálóban. Jól ki is nevettem volna a szüleimet, ha elvárták volna, hogy a nagy bulizások közepette óránként telefonálgassak vagy írogassak nekik. Meg hát biztos nagyon értelmes beszélgetéseket folytattunk volna így...
Én emiatt a jövendőbeli (remélhetőleg) gyerekeimet is engedném kb. 15 éves koruktól, bár ki tudja kb. 20 év múlva mi lesz a helyzet.
Tudom, nagyon le leszek pontozva, de nem züllöttem el, jól tanulok, nem drogozom, nem fekszem le fűvel-fával, még piásan is tudom kontrollálni az italmennyiséget, nem szoktam árokban fetrengeni, padon elaludni, meg ilyesmi... Szóval nekem jó volt így, nagyon jól éreztem magam ezeken az estéken, de igazából örülök, hogy ez a korszaka lezárult már az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!