Miért tökre elfogadott, hogy a barátnők először egymásközt próbálják ki a csókolózást, hogy nehogy beégjenek a pasiknál?
Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 19:23
11/14 anonim válasza:
A heterók nem csókolóznak semmilyen okból saját neműekkel,csak színpadon a színészek vállalnak ilyen munkafeladatot,amit meg is lehet érteni.Tehát semmi esetre sem ,,elfogadott" hogy a barátnők kipróbálják egymásközt a csókolózást,mert az beteges,nekem ilyen eszembe sem jutna,mert undorító.
12/14 Joe.38 válasza:
Mièrt ègnènek be ? A szexet is mert ott annàl a rèsznèl is beègnek. Szokott lenni pontozó bírók serege aki egy etalon alaljàn pontoz ? Gyakorlat utàn csak is jól lehet csinàlni. Csak profik csókoloznak ? Kap erről.oklevelet ? Kitől ? Egy pasi csak oklevelessel àll szóba ? Netàn homlokàra lesz írva ? Ugyan màr ! Ez pont a felf3dezès azaz mindig màs mindig màskepp megismerèse , kiismerèse a kellemes benne. Ez nem.olyan mint a begyakorolt angol ? Angliàba èrve ràjössz amit begyakoroltàl nem.is tökèletes. De Ausztràliàba èrve nem is èrted mit mondanak. Azaz a begyakorlàs oda èrve a valödi hasznàlathoz kifejezetten hibàs. No akkor mi van ? Mit teszel. Te tanítod higy kell a pasinak a gyakorlott pasinak csinàlni mert a tini baràtnőd nem ìgy tanította ? Begyakorlod a nèmetet. Svàjcba èrve mit èr a begyakorlàs egy kukkot nem èrtesz belőle. Csak csinàld ahogy tudod. Majd tanít a pasi. Vagy tanítod te ! Mindenkinek vagy egy sajàt stilusa. Ha nem megfelelő majd alakítja, módosítja igèny szerint. Pasi vagy nő mindegy kire vetítjük. Ha meg nem akarja akkor keres alkalmazkodóbbat. Ennyi.
14/14 anonim válasza:
Nekem is sok ismerősöm ezt csinálta, szerintem marhaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!