Normális hogy a mai tini lányok egymás közt kipróbálják a csókolózást, hogy nehogy beégjenek a fiú előtt?
Ezt hol tapasztaltad? Mert nálunk ez nem szokás, vagy csak én nem haladok a korral.
Ja, véleményem szerint ez nem normális.
Ilyet én sem hallottam. Olyat már jópárszor láttam,hogy bulikba két lány smárol-vagy fogadásból vagy csak úgy- de "gyakorlás' céljából még nem hallottam.
Amúgy meg egyáltalán nem normális. Abban a pillanatban elveszik magának a csókolózásnak az értelme,és egy értelmetlen,érzékétlen nyálcsata lesz csak.
"most divat, régebben ez nem volt így"
Mennyire régebben? Mert abban a korban, amikor még nem volt koedukált nevelés, bizony a kamaszok az első szexuális élményeiket azonos neműekkel élték meg. Nem volt más kéznél. Olvasgass a fiú- és lánykollégiumokról.
Viszont manapság tényleg nem értem, mi értelme volna. Engem is az első szerelmem tanított meg csókolózni, remek leckék voltak.:)
És, ja, már nagymamakorú vagyok.
ezt azok a lányok csinálják akik félnek hogy beégnek a fiú előtt- tehát a fiú előtt sem önmagukat adják, hanem betanult sémákat, mivel megfelelési kényszerük van az ellenkező nem, és az társadalom felé.
EZ a nem normális. az hogy lánnyal is ki akarja próbálni, miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!