Van egy bátyám (3 évvel idősebb nálam),17. szülinapjára azt az "ajándékot" kapta,hogy megkapta a házunkat,mindannyian elcuccoltunk a nagyihoz,hogy ő zavartalanul szexelhessen a barátnőjével...
Én is most töltöttem be a 17. életévemet,életem első szerelmével vagyok együtt.Megkérdeztem a szüleimtől,hogy mi lenne,ha ugyanúgy elmennének éjszakára,mint a bátyámnál,de hatalmas nagy botrány lett belőle,nem hajlandóak megtenni!
Ezek szerint én kevesebbet érek,mint egy fiú,tényleg itt tartunk 2015-ben???
2015. nov. 21. 18:17
1/9 anonim válasza:
A férfiak mindig dominánsabbak voltak, mint a nők. Amikor a bátyádnak engedték, akkor neki adták át a házat éjszakára. Veled más lenne; a fiúd kapna hatalmat a ház felett, nem te (mert ő a férfi, ugye), ezért van ez most máshogy. Ez meg, hogy most 2015-ben a szüleid nem mennek el, hogy te lefekhess valakivel, miközben bátyádnak engedték az nem egyenlőtlenséget jelent, sőt.
2015. nov. 21. 18:29
2/9 anonim válasza:
A szüleid parasztok. Menjetek a fiúhoz anyádéktól meg kérj egy iphone 6s-t bosszúból.
2015. nov. 21. 18:51
3/9 anonim válasza:
Hát 2015ben is a lány lesz terhes véletlenül és neki kell abortuszra mennie/szülnie. ... A szülők jobban féltik a lányt, mint a fiút.
Mondjuk én ilyet idióta "ajándékot " nem adnék a gyerekemnek, ha mégis, nem tennék köztük nem alapján kulonbseget
2015. nov. 21. 19:24
4/9 anonim válasza:
Én 19 évesen azt az ajándékot kaptam, hogy átjöhetett a haverjaim és betéphetünk a gardróbban.
2015. nov. 21. 19:55
5/9 anonim válasza:
Ne haragudj, a szüleid ritka nagy parasztok. Az ő lányukat nem lehet, de a tesód más lányát megrakhatja és még meg is ünneplik??? Arra nem volt eszük, hogy a tesód barátnője másnak a lánya? Jézusom, ezt a szintet.
Meg neked is ez a legnagyobb problémád, komolyan, hogy anyádék nem tartják a gyertyát, meg 2015. Hát oldjátok meg valahogy, nehogymár ünnepélyes dugást rendezzetek 17. szülinapra a családdal.
2015. nov. 21. 22:22
6/9 anonim válasza:
Vegyél nekik karácsonyra welnesezést, akkor eltakarodnak.
2015. nov. 22. 06:09
7/9 anonim válasza:
Érrrdekes. Ha ez igaz gratulálok.
2015. nov. 22. 17:05
8/9 anonim válasza:
Elég beteg ajándék amúgy is, "tessék fiam itt a ház húzd meg a nődet" ? Inkább lehetne burkoltabban a szokásos wellness-hétvégére mennek a fiatalok mondakörben.
A lányokat jobban féltik mint a fiúkat, és jogosan. Nem érsz kevesebbet, csak a te életed változik meg gyökeresen, ha teherbe esel. Persze erre mondják, hogy a f*s z nappal is feláll, ami teljesen igaz.
2015. nov. 23. 21:08
9/9 anonim válasza:
A szülőknek a lányuk a szemük fénye! Tudom, mert 2 bátyám van én vagyok az egy szem leányuk. Nyilván sokkal jobban féltenek téged, mint a bátyádat, ahogy az előttem szólók már kifejtették, főleg ha a szexről van szó. Igaz, az tényleg elég érdekes volt amit a bátyád kapott, én biztos a falra másztam volna. Hiába vagyunk ketten a házban, a tudat, hogy a szülők tudják, hogy éppen most mit csinálunk az zavaró lenne. Ne légy dühös a szüleidre, csak azt akarják amit minden szülő a lányának: hogy minél később szexeljen, minél tovább maradjon meg a legértékesebb dolog, ami csak a lányoknak van. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!