Kedves szülők, ti mit gondoltok erről?
Gusztustalan, szánalmas. Sosem használnék ilyet.
A gyerekeim olyanok lesznek, amilyen példával élek én magam és apjuk előttük. Meg ahogy nevelem őket, de főleg a példaadás a lényeg.
Másrészt kell hogy legyenek titkaik. És lázadásaik. Hazudni is fognak, meg kimaradni, stb. Lényeg, hogy mindez beleférjen a kamaszkorba. Aztán tisztességes, rendes, normál értékrendű felnőttek lesznek mégis - ha mi, szülők ezt a példát, ezt a nevelést adtuk az első perctől fogva.
36 éves, három fiús anyuka
Én ezt nem használnám!
Szerintem ha megfelelő a kapcsolat a szülő-gyerek között, akkor nincs szükség ilyenre.
35 N (2 gyerek)
senki szülő nem haznál szerintem ilyent előre megfontoltan...őgy értem, hogy tuti, hogy nem dönti el a problémamentes 10 éves gyerek szülője, hogy 2 év múlva ilyet telepít a gyerek mobiljára.
ha igen, akkor ott szerintem a kommunikációval, szülő-gyerek kapcsolattal nagyon komoly gond van...
Kamasz vagyok. Mélységesen csalódnék a szüleimben ha erre vetemednének. Nekem is van magánéletem, én nem adtam okot nekik arra, hogy a tudtom nélkül kikémkedjék, így kizárólag az ő nevelésük hibája ha nem bíznak bennem...
Egy rendes szülő, szerintem bízik a saját nevelésében annyira, hogy a gyereke biztonságban van, nem megy bele hülyeségekbe, mondván ő úgy nevelte ahogy helyes. Így felesleges ez a kémkedés a "gyerek biztonságáért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!