Szülők nektek erről mi a véleményetek, vagy hogyan reagálnátok?
Ma a munkatársam (aki a legjobb barátnőm) mesélte hogy a lány aki 13 éves elmondta neki, hogy a 15 éves barátja megujjazta. Mire a barátnőm azt mondta, nem zavarja mert ettől nem lesz terhes a lánya.
Meg a lánynak megvan engedve hogy egy év múlva a ballagása után nála aludjon a barátja.
Szzerintetek?
Szép kis anyuka, nem csak azért, mert túl laza, hanem, hogy a lánya ilyeneket elmesél neki és még tovább is adja...
Ezen kívül a kiscsajnak a magánügye, hogy kivel mit csinál.
Elég fura értékrendet sikerült átadnia....szerintem ez szörnyű.
Az jó, hogy legalább elmeséli neki...de attól még nem jó, hogy ez megtörtént.
Szerintem meg pont, hogy jó. Legalább bitalmas kapcsolatuk lesz, anyuka el tudja magyarázni, hogy hogy védekezzenek, a csajszi el meri mesélni, ha kiszakadt az óvszer, ilyesmi
Saját példa: Akárhogy tiltottak a szextől, merthogy egy büdös, mocskos kva leszek ha szexelek, szexeltem. Ha suliban, akkor suliban (tornateremben tanítás után), a városban is elbújtunk számtalanszor az akkori barátommal, aki már a férjem. Együtt aludni sem engedtek minket, de azt is megoldottuk. Sokkal jobb lett volna, ha lazák lettek volna a szüleim, mert nagyon rosszul bírom a stresszt, de én az az ember vagyok, aki igenis megvalósítja azt, amire vágyik. Szóval, ha ilyen gyereke van valakinek, akkor hiába hozod viszed az iskolába, ott is simán szexel. Most sem érzem magamat boldogtalannak ezek miatt. Gyerekem sem lett 16 évesen, nemibeteg sem vagyok, és csakis 3 emberrel csókolóztam, 2-vel feküdtem le, az egyikük pedig már a férjem.
Most komolyan azok vannak felpontozva, akik szerint normális, ha egy 13 éves KISlányt megujjaz a barátja?! És azok le, akik szerint ez szánalmas?! Mindenki egy ribizli volt 13 évesen, vagy mivan(bár szerintem azok pontozgattak fel és le akik ugyanugy 13 év körül vannak és ugyan ezt csinálják...)
Büszke lehet magára( minden ilyen lány, és az anyjuk is) hogy ilyen jól sikerült nevelniük a gyereküket.
14/L-aki büszke rá, hogy még ölelésnél és kézfogásnál nem ment tovább egy fiúval. ( félreértés ne essék, nem vagyok sem ovis szinten agyilag, sem ronda. Csak tudjátok nálam van egy szint, amit egy fiúnak meg kell ütnie), bár ahogy látom ez másoknak nincs meg, a lényeg, hogy 12-13 êvesen már szüzek se legyenek, mert az "menő", és ahogy olvasom az anyja is ezt tanítja nekik....SZÁNALMAS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!