Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néznek a szüleim 5 éves...

Miért néznek a szüleim 5 éves kisgyereknek, mit mondjak nekik?

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem...Tehát anyáék nem engednek semmit amit egy korombeli tini csinál.Nem engednek el a városba sétálni a barátnőimmel,nem mehetek velük pizzazni,csak 9 óráig gépezhetek,nem TV-zhetek meg nem gépezhetek csak 9 óráig,TV-zni még mondjuk szabad fél 11-ig de utána kikapcsolni,nem jöhetnek hozzám a barátnőim mert "nincs mivel megkinálni" őket....mintha azért jönnének hogy itt egyenek....meg különben is nem olyan nagy dolog teát csinálni meg egy kis palacsintát muffint vagy éppen leszaladni a boltba popcornért vagy chipsért,nem mehetek ottalvós bulikra,ha valamit mondok és nem értenek velem egyet akkor az már azt jelenti hogy amit en mondok az hülyeség,de persze amit ők mondanak minden úgy igaz és még ha ők azt mondják hogy a tej fekete az úgy kell igaz legyen ha én mondom hogy fehér akkor én vagyok a hazug meg a szinvak.Úgy csinálnak mintha ott lettek volna és látták volna hogy mit csinálok.Mintha nálam jobban tudnák hogy mit csináltam....Nem csinálhatok bulit,teljesen mind1 hogy milyen buli, nem szabad...pedig az osztályunkba csak én vagyok ez a kis különc mindig.Már nem tudok mit hazudni hogy miért nem megyek valamilyen ottalvós bulira,pizzázni,sétálni stb. mert ha bevallanám akkor rajtam röhögne az egész osztály hogy:Jesszusom, ezt vissza kell küldeni az oviba....Teljesen az agyamra mennek....és még meg vannak rám haragudva amikor megmondom nekik hogy mennyire lekezelőek...hát...ilyen egy kamaszkor amire minden ember vágyik...semmi szabadság.....semmibe nem értenek velem egyet...hogyha olyan döntésbe döntenek amibe az én véleményem a legfontosabb abból is kihagynak mert az a "nagyok dolga" és én ne szóljak bele....már el akartam szökni otthonról nem is egyszer... és még anya kommentál hogy egész héten ki se mozdulok a házból hanem punnyadok a gép előtt...mintha ő nem egész nap a TV előtt ülne..meg ha valamibe nem értünk egyet akkor az azt jelenti hogy én feleselek és még a véleményemet se mondhatom meg semmiről mert az is feleselés...nagyon idegesitőek...van hogy az egész éjszakákat átbőgöm miattuk.Nem sminkelhetem magam mert azt csak a K.-k csinálják.Olyan ruhákat vesznek nekem ami szép rózsaszin kicsike virágos meg kötött pulcsi ronda mintákkal, pedig tudják hogy a kötött pulcsit rühellem.Nem vesznek egy normális ruhát se.

12/L

Az olyanok kiméljenek akik a szüleimmel értenek egyet vagy csak cikizni akarnak hogy "te még túl fiatal vagy, a te korodban én még babáztam és azt se tudtam mit jelent hogy smink" nah ezeknek üzenem hogy nem az ókorban vagyunk hanem a 21. században.

2010. márc. 19. 18:20
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Velem kiabálnak mindenert meg stb
2012. febr. 22. 21:40
 22/22 anonim ***** válasza:
12 évesen nekem eszembe se jutott hogy ott aludjak valakinél ha megkérdeztem vna ennyi idősen akkor olyan pofont kaptam volna hogy a fal adta volna a másikat. ennyi idősen a nővéremmel voltam 8-ig leengedve a játszótérre. Nem az osztálytársaidra kell hallgatni nem azért nem engednek mert ez nekik élvezet hanem azért mert féltenek és joggal ebbe a mai világba rossz dolgok vannak 17 éves vagyok és még most is egy héten egyszer mehetek el valamerre de legkésőbb utolsó trolival (ami 23:00-kor van) haza kell mennem.
2012. márc. 5. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!