Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy ne úgy kezeljen mint egy kisgyereket? 18L
Ne butáskodj már,hogy 18 évesen nem mered megkérdezni,hogy ottaludhatsz e.
Én 19 évesen fogtam magam és kiköltöztem külföldre pénzt keresni,dolgozni,nyelvettanulni.
18 voltam mikor elkezdtem intézni a szállást,melóhelyet stb. Tehát gondolom te is vagy már annyira érett,hogy a sarkadra állj és átmenj éjszakára a barátodhoz.
Nem vagyok ez a lázadást keltő lány,mert sose voltam az a lázadó kamasz,de azért csinálja ezt anyukád,mert hagyod. Nem kell pofátlannak lenned és játszani a felnőttet ,mert 18 lettél,de azért ilyet,hogy nem mész el moziba ,mert nem etted meg az ebédet,azért valljuk be elég nevetséges..mindkettőtök részéről.
A másik dolog meg az,hogy elfajzott egy világot élünk,lehet anyukád azthiszi,hogy sumákolsz valamit.
Ez a nem csinálok sose hülyeséget,nem iszok,nem cigizek,nem szexelek duma gyanús lehet anyudnak,esetleg úgy érzi nem bízol meg benne,hogy elmondd ezeket a dolgokat.
Amúgy meg nem attól leszel megbízható,hogy nem cigizel meg iszol. Rossz példa tudom,de én is elég fiatalon elkezdtem az éjszakai életet és egyszer volt belőle egy hatalmas balhé 16 éves koromban,de onnanstól kezdve minden rendben volt,és ha tudták merre csavargok azt csináltam relatíve amit akartam.
Nem kell győzködni,hogy tudod mi a jó meg mi a rossz. Alapból elég relatív ez a jó-rossz dolog. Például az alkohol se rossz dolog,ha mértékkel tudsz inni. A füvet se vetem el,ha nem túl rendszeres és nem kereskedsz vele stb.. pár slukktól se leszel rossz ember. Érted?!:)
Avasd be egy-két titkodba anyudat esetleg,hogy bízzon benned vagy állj a sarkadra és menj el.
Engem anyum nagyon fogott,de mikor kiköltöztem teljesen megváltozott,most ha hazamegyek olyan,mintha teljesen más ember fogadta,megváltozott az egész hozzáállása és felnőttként kezelnek. Eltekintve,hogy mindig a pici lányuk maradok,ahogy te is anyukádnak.
Nem könnyű ám felfogni ,hogy a kisgyerekük ilyen hirtelen lesz felnőtt ember aki már bulizok,szexel és fene tudja miket csinál. Természetes,hogy visszahúz és ahogy tud próbál megóvni,de neked kell rávilágítani,hogy bizony elkell,hogy lassan engedje a kezed.
Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!