Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Bántsam meg anyukámat, és...

Bántsam meg anyukámat, és dobjak ki az ablakon 15. 000-t, vagy érezzem magam rosszul az after partymon?

Figyelt kérdés

Jövőhéten szalagavatóm lesz, utána persze after party. Anyukám vett nekem 15 ezerért egy ruhát, de szörnyű. Nagyon nem tetszik, és nem is áll jól. Van egy ruha amit fel tudnék venni, de felőlem mehetnék én farmerben és egy pólóban is.... Ez a ruha max egy elegáns esküvőre lehetne, de egy afterre?!... Mit tegyek? Nem bánthatom meg anyukámat, de nem akarok egész éjszaka feszengeni a szörnyű ruhában... :((

17L

2014. nov. 19. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az őszinteség mindig a legjobb. Előbb utóbb minden kiderül.
2014. nov. 19. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam Anyukámnak, hogyha venni akar nekem ruhát azt velem együtt tegye mivel nem egyforma az ízlésünk. Azóta együtt vásárolunk.
2014. nov. 19. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Mond el neki,és esetleg cseréljétek ki másra.
2014. nov. 19. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
én biztos hogy nem tudnám megmondani neki de ez az én hülyeségem egyébként, szerintem vagy mondd meg neki, hogy öltözz át a budiban valamelyik mekiben odafele :)
2014. nov. 19. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönd meg és kérd meg hogy cseréljétek be valami másra. Bár esélyes, hogy ha valami elegáns boltban vette, akkor ott csak hasonló jellegű ruhák vannak.
2014. nov. 19. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mutatsz egy képet a ruháról?
2014. nov. 19. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk az after az kisestéyis volt.. a " nagymenő" lányok jól néztek ki amint abban hánytak
2014. nov. 19. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mond meg neki. Menjetek vissza együtt kicserélni egy másikra.
2014. nov. 20. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondd meg. Vedd fel, aztán az első adandó alkalommal öltözz át.
2014. nov. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!