Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ezek a mai fiatalok?

Tényleg ezek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés

www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidit..

:/ Ez engem elszomorít.

2015. nov. 9. 17:49
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ne általánosits! Fő gond néhány felnőttnél. De régen voltak hippik, amik most drogdillerek. És nem gondolnak bele egyesek, hogy ők is voltak fiatalok!
2015. nov. 10. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha tudtak róla, akkor neked engedték. A kérdés szerzőjének nem engedik azért teszi titokban. Ezért sincs értelme a totális tiltásnal. Hazugságot szül
2015. nov. 10. 23:49
 13/20 anonim ***** válasza:

sajnos nem volt időm rendesen atbogaraszni a linkelt kérdésben a válaszokat. de talán így is tudok válaszolni.

18.szulinapom elott nem sokkal hazibuliban voltam a barataimmal. hát sikerült annyira szét csapni magam, hogy mentőt hívtak hozzám mert eszméletlen voltam elég sokáig. nem vagyok a mai napig büszke erre, nagyon elgondolkodtatott. azóta nagyon ugyelek a mértékre, és a spicces állapotot nem lepem át.

persze azóta már évek teltek el. ha lesz gyerekem elfogom mondani neki majd idővel (ha elkezd kamaszodni) és próbálom megtanitani rá, hogy mértékkel igyon. elég kiàbràndítò egy részeg nő. de férfi is.

de igazából úgy gondolom, hogy át kell lépni a hatàrainkat 1x,hogy tanuljunk belőle és le tudjuk vonni a kovetkezteteseket.

szóval én nem tudom elitelni azt aki 1-2x elveszti a hatarait.. persze arra nem sok mentség van amikor valaki heti rendszeresseggel a hànyàsig issza magát.

de emberek vagyunk, hibazhatunk..

azóta már komoly kapcsolatom van, mérnök diplomàm hamarosan.. most úgy vagyok vele, hogy inkább kibuliztam magam 16-17 évesen,mint hogy most felnőtt nőként csináljam azokat, amiket inkább nem reszletezek.

2015. nov. 11. 07:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Arra még kíváncsi lennék, hogy a szülő tudott-e róla kikkel, hová, mi céllal megy el éjszakára a lánya. Várta- e haza?

Ha tudta, hogy ivós buli lesz szólt- e pár jó szót előtte, megetette-e rendesen, stb, stb.

Könnyű a fiatalokat hibáztatni, de a legtöbb ilyen történet hátterében jó adag szülői felelőtlenség, kivagyiság, nemtörődömség, hanyagság, és önsajnálat lapul. Na ez az, ami engem elszomorít.

2015. nov. 11. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:
lehet akármilyen szigorú is az otthoni rendszer, a kamaszok vannak olyan kreatívak hogy kijátsszák..
2015. nov. 11. 12:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy a szülő is hibás, de a lánykának mondták, hogy egyedül is el tud menni orvoshoz, mégse ment.
2015. nov. 11. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Megértem. Épp elég a barátok és a szülők előtt beégni. Minek tudja még a doki előtt is vallomást tenni.
2015. nov. 11. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
A barátok voltak a hülyék, nem kellett volna hagyniuk hogy ennyit igyon.
2015. nov. 12. 11:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben a korban egymást viszik a rosszba. Nekik inkább az utána lévő idoszakban kellett volna támogatniuk és elkísérni egy orvoshoz mondjuk.
2015. nov. 12. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy normális fiatal vigyáz a másikra.
2015. nov. 13. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!