Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lefeküdtek már?

Szerintetek lefeküdtek már?

Figyelt kérdés
A 18 éves lányom fél éve van együtt a 23 éves fiújával. Ritkán szoktam megengedni, hogy ott aludjon a fiúnál, a srác meg egyáltalán nem szokott nálunk aludni. Nem mesél erről semmit sem a lányom szóval nem tudom, hogy meg-e történt már a dolog.
2015. nov. 7. 21:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Hát lehet, hogy nem könnyű, de itt az idő engedni a lányodat felnőni. Igen, lefeküdtek és ez teljesen normális. Ha eddig nem beszélt meg ilyesmit veled, akkor ne is várd ezt sem. Nagyon kínos lenne szerintem. Hagyd önállósodni, legyél a barátja.
2015. nov. 8. 07:19
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
igen, biztos lefeküdtek.
2015. nov. 8. 09:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért én még reménykedem benne, hogy nem hagyta magát a lányom.
2015. nov. 8. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért reménykedsz benne? Semmit nem tudsz a lányodról, ez nyilvánvaló. Ráadásul ezután a megnyilvánulásod után egy percig nem csodálkozom, hogy a lányod nem oszt meg veled semmit.

Miért reménykedsz benne? Komolyan érdekel a véleményed, hogy mégis mikor kellene lefeküdnie először bárkivel a lányodnak..

2015. nov. 8. 22:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a lányodtól. Ha pedig nem vagytok olyan viszonyban, hogy csak úgy rákérdezz, akkor gondolom ő sem fog magától kitálalni.

Egyébként 18 évesen már lassan muszáj lesz engedned, hogy a fiúja nálatok aludjon, inkább fogadd be a családba és ismerd meg, minthogy ne tudj róla (vagyis "róluk" semmit.)

Így legalább ellenőrizheted őket. :)

2015. nov. 8. 23:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért reménykedsz? FELNŐTT. Minek vállal gyereket, aki nem tudja feldolgozni, hogy egyszer felnő?
2015. nov. 9. 08:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Hagyta magát???? :D

Édes istenem. El se tudod képzelni ugye, h a szexet a nő is akarhatja, ő is élvezheti és nem csak úgy hagyja magát, h minél hamarabb vége legyen.

Lehet a lányod kezdeményezte, na ehhez miccólsz.

2015. nov. 9. 09:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

én nemrég voltam annyi idős mint ő. 18.szulinapom utan par nappal történt meg az első, akkor 2 hónapja voltunk együtt. nyilván én is akartam, volt is előtte más barátom, azzal szerencsére nem szexeltunk, de mást sajnos igen. ha később csalodik a lanyod, akkor is ez az élet rendje.

nem kéne ennyire aggódni. kivancsisagbol, te hány évesen vesztetted el? gondolom te is voltál fiatal..

amúgy azóta is együtt vagyunk a baratommal, es szerintem utólag tok mindegy hogy mennyit vártunk.

20L

2015. nov. 9. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
"...reménykedem, hogy nem hagyta magát a lányom...". Ne haragudj, de önmagában ez a mondat felfed rólad és a szexualitáshoz való beteges hozzáállásodról egy meglehetősen tiszta képet. Te hagyni szoktad magad, mert ez csak a férfinek van, ugye? Én abban reménykedem, hogy a lányodnak még megadathatik az, ami neked a kóros szexuális neveltetésed miatt nem: egy kiegyensúlyozott szexuális élet egy szerető partnerrel, akinek nem csak "hagyni kell magad".
2015. nov. 10. 08:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia, nem tudok újakat mondani,

de neked kellene ismerned, hogyan nevelted a lányod, van-e benne elég tartás, hogy nem-et mondjon..mennyire érzi magát értékesnek...

A fiú meg, nem tudom, milyen nevelést kapott, és mennyire hallgat az ösztöneire..

2015. dec. 5. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!