Szerintetek lefeküdtek már?
Szerintem helyezd bele magad a szituba (ha te lennel fel eve szerelmes kisfelnott fiu vagy lany). Es valaszolj egy hatalmas igennel! :D Ha nem fekudtek volna le, az lenne a nem normalis!
Azzal h "nem engeded", csak rakenyszerited a lanyod, hogy hazudjon neked, mikozben semmi rosszat nem csinal! Felnott, szerelmes, stabil kapcsolata van... legy ra buszke!
Hacsak nem vagytok amisok vagy a fiu nem sorozatgyilkos. ;)
Nyilván nem ismerlek, ezért csak a kérdés alapján véleményezek, de szerintem Te nem ismered a lányod egy kicsit sem, és nem is bízol benne.
Ezt miért nem tőle kérdezed meg? Ez tényleg tabu egy Anya és a gyermeke között???
Valószínű igen.
Csodálkozol, hogy nem mesél erről semmit? Alig engeded, hogy ott aludjon.. Mégis mit gondoljon szerencsétlen lány? Titkolná különben aztán soha a büdös életben nem engednéd át a sráchoz. Lehet, hogy te ezt nem így látod, de érthető, ha ő ezt gondolja, mert ezt közvetíted felé.
Engem egyébként engedtek a szüleim, de soha nem meséltem róla..miért kellett volna?!
"nem-e"...... vért könnyezek ;-;
Amúgy egyrészt valószínűleg igen, lefeküdtek. Másrészt, ezt nem fogod azzal korlátozni, hogy csak néha engeded őket együtt aludni. Harmadrészt, miért csak ritkán? 18 éves, nem kiskamasz o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!