Ti hányszor engeditek el otthonról a 18 éves fiatokat?
Figyelt kérdés
Én 2 hetente egyszer engedem el hétvégén, szóval 1 hónapban kétszer. A fiam ezen felháborodik, de nyugtassatok meg, hogy nem csak máshol van ez így és jogosan van igazam.2015. nov. 6. 16:22
11/30 anonim válasza:
Nem vagy jó anya. Én 15 éves korom óta minden péntek és szombat este elmegyek, és hétköznap is hetente párszor.
12/30 anonim válasza:
Megmondom őszintén már vártam ezt a megjegyzést.. 'Az én házamban él..'
Ha ezt az elvet vallanám, akkor soha a büdös életben nem vállalnék gyereket. Szeretni kell a gyereket, de nem háziállatként tartani otthon.
13/30 anonim válasza:
Nyugodtan engedd el többször. A kapcsolatotoknak is jobb lesz, kevesebb konfliktus lesz.
14/30 anonim válasza:
Először is, szerintem te vagy a fiú.
Nem normális, hogy ilyen kevésszer enged el, szóval vagy rászolgáltál, hogy ilyen bizalmatlan, vagy rátelepszik, mint egy anyatigris. 18 évesen egyedül dönthetsz az életedről, de abban igaza van, hogy amíg ő tart el, addig lehetnek kérései, elvárásai feléd. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, a szülőknek és a gyereknek is engednie kell.
15/30 anonim válasza:
Amúgy nem hiszem hogy van ilyen anya aki a 18 éves fiát be tudja "zárni"!
16/30 anonim válasza:
Nem latod be,hogy egy felnott emberrol beszelsz? Tapsold meg magad,sosem lesz onallo.
17/30 anonim válasza:
Nem értem miért kell az engedélyed ahhoz h elmenjen bulizni.
19/30 anonim válasza:
18 évesen már a fősuli koleszében lakatam.
20/30 anonim válasza:
A Te házadban él... igen, csak nem ő pofátlankodott be, hanem Te akartad őt, és Te választottad azt, hogy ott veled egy gyermek (most már felnőtt) éljen. Tehát nem kell a fejéhez vágni.... de tudod mit? A minta Te vagy. Ha azt akarod, hogy felnőttként havi egyszer látogasson meg muszájból, akkor hajrá, jó úton haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!