Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy raszta haja legyen?
igénytelen, csúnya...
Az alany számít aki hordja, egy szép lányon ez a haj még jobban áll, egy csúnya pedig még csúnyább tőle.
Megengedném, akkor, hogyha már régebb óta ezt szeretné, nem csak pár hete jutott eszébe mert látta valahol és valószínűleg később megbánja majd.
Ha már tényleg régóta ez tetszik neki, akkor csinálja csak, az ő haja. Attól, hogy a szülőnek nem tetszik, nagyon sokan rajonganak az ilyen hajért. Ízlésekről felesleges vitatkozni, van akinek undorító, az akkor ne csináltasson ilyen hajat, de akinek tetszik hagy éljen olyan hajjal, amilyen neki tetszik.
Ráadásul nem is okoz kárt, ahogy többen is írták, meg lehet tőle szabadulni anélkül is, hogy tőből levágná. De még ha le is vágná mi van akkor, sokan élnek rövid hajjal, majd visszanő.
Ez pedig a legnagyobb butaság, hogy akkor majd nem fog kelleni a fiúknak...pont, hogy ha felvállalja a saját egyéniségét és stílusát, akkor olyan fiúkat fog majd vonzani, akikkel egyezik a stílusuk, felfogásuk, szóval még jó pont is.
Én mindenképp támogatnám, annak ellenére, hogy én magam sosem voltam, sosem akartam raszta lenni.
14 évesen lettem raszta,kb tíz éves korom óta szerettem volna,és van mögötte háttértartalom. Biztosíthatlak róla mint gyerek hogy ha megengedsz ilyen dolgokat neki,hogy kibontakozzon ezerszer jobban fogja meghálálni azt. Amíg nem lehet neki úgy is akar majd és előbb-utóbb úgy is lesz,maximum egy rossz rész lesz a kapcsolatotokban.
És a raszta igen is igényes,sokkal többet kell vele foglalkozni mint a rendes hajjal,és én mondom: csodálatos érzés reggelenként a tükörbe néznem mióta megvan. :)
Ha kérdésed van írj bátran.
L.
"Az ő haja, neki kell hogy tetsszen."
Ennyi nárcisztikust ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!