Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit tennétek a...

Szülők! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
18 éves egyetemista lányom minden nap este jön haza, össze vissza jár be órákra, nem is mondja el milyen az órarendje és kb minden nap a barátjával van sulin kívül
2015. okt. 12. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Főznék egy jó teát, sütnék sütit, és leültetném: Kata szívem, nagyon szerelmes vagy?
2015. okt. 12. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Én az első vizsgaidőszakig várnék. Ha átmegy mindenből, nem bukdácsol, akkor nem tökmindegy, mit csinál addig amíg megvannak a tárgyai?

Ha megbukik tárgyakból, akkor viszont megmondanám neki, hogy vagy váltson szakot azonnal, ha ezt teljesíthetetlennek érzi, vagy szedje össze magát, járjon be és tanuljon, vagy nem fogom eltartani.

A bukdácsolást-bulizást én nem pénzelném. De ha nincsenek tanulmányi gondjai, akkor nem értem ez miért lenne baj.

2015. okt. 13. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:

én 19 vagyok, szinten egyetem után és hétvégén a baratommal vagyok. kb heti 2-3 órára nem járok be mert unalmas és fent van a neten az anyag. nem látok ezekben semmi rosszat!

szerintem egy felnőtt párkapcsolatban lenni nem bűn. természetesen sokat akarnak együtt lenni.. en is van hogy 20:00ig vagyok az egyetemen... utána általában a paromnal alszok, hiszen még közelebb is lakik az egyetemhez mint mi. na meg szívesen vagyunk együtt. ettől még nem utálom a szüleimet, néha vagyok otthon is.

2015. okt. 14. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen egyetem alatt a párommal éltem. És anyámék soha nem kérték el az órarendem. Miért érdekel az téged egyébként? Tényleg nem értem. Te is tartasz otthon prezentációt arról, hogy a munkában milyen feladataid vannak? Bejársz dolgozni, elvégzed a munkád, és fizetést kapsz. Ő meg bejár az iskolába, elvégzi a munkát, és jegyeket kap.
2015. okt. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!