Mennyit pénzt reális adni szüleimnek szerintetek?
Szerintem a heti 5000, az tökéletesen megfelel, kb kétnapi kaját tudsz felhozni, plusz reggelire müzlit, vagy ilyesmit, plusz gondolom pénteken vacsorát már otthon eszel. Ez összesen akkor 3 ebéd, és 2 vacsora, összesen 5 étkezés, azaz egy alkalomra 1000 forint jut. Abból pedig bőven meg lehet kajálni, még marad is mellette. (Ha pl. főzöl is, vagy megfelel neked egy-egy alkalomra a 300 forintos mirelit pizza.) Az mondjuk lehet, hogy a maradék elmegy a bulira, szóval félretenni nem nagyon tudsz, de ez még majd elválik, és megtapasztalod.)
Én otthonról járok be, úgyhogy nem igazán tudom összehasonlítani a két dolgot. Többet kapok, de több is marad, talán kb annyit költök majd összesen, mint te, de ebben nekem már más dolgok is benne vannak (pl. utazás a barátom családjához egy messzi városba, szülinapi ajándékok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!