Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az érzéseimre hallgassak,...

Az érzéseimre hallgassak, vagy anyukámra? 16L

Figyelt kérdés

Anyukám nem kedveli a barátom szüleit, és nem szeretni, ha sokat találkozgatok a barátommal, mert "Mit gondolnak majd rólad az emberek?"(folyton ezt mondja). Nem engedi, hogy hozzájuk menjek, mert ha valaki meglát náluk, akkor mit mond.

Nagyon szeretem a barátomat, megbizható, és érzem, hogy ő is nagyon szeret engem. Ha esik az eső, és valahol vagyok, és haza kell menjek, jön utánam ernyővel, hoz vastag ruhát, hazakisér. Igazi, hű barát. Ha segitségre van szükségem, segit. Illedelmes.

Egyszerűen zavar, hogy anyukám nem kedveli, és folyton rosszakat mond nekem a családjáról (pletykákat). Tudom, hogy a barátom kitart mellettem, de félek ,hogy anyukám véleménye befolyásolni fog, és valamivel meg fogom bántani a barátomat

2015. szept. 13. 11:44
 1/6 anonim válasza:
71%
Jajj hányszor irod még ki? Volt legalább 10 ilyen szenvedös kérdésed ebben az évben de göleg a hònapban.
2015. szept. 13. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ember érzései nagyon változóak, a valóság tényeit is figyelembe kell venni. Sok tapasztalatot kell szerezni és csak utána dönteni és még akkor is elképzelhető, hogy a döntés utólag helytelennek bizonyult, mert később új elemek léptek be a képe, amivel korábban nem kellett számolni.
2015. szept. 13. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Az érzéseidre hallgass. Örülj, hogy ilyen szerető barátod van.
2015. szept. 13. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
16 eves vagy,hallgass az erzeseidre,jard a sajat utad,mert ha masokra hallgatsz,kesöbb banni fogod, a multat meg nem lehet majd visszahozni.neked ezt az idöszakot vele kell leeld,neked lett szanva,de az meg nem jelenti azt hogy majd vele is fogod letölteni az eleted.Eld az eleted,hasznald ki,lehet az is ö hozza neked a boldogsagot.
2015. szept. 13. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan... engedélyt fogsz kérni anyukádtól, hogy valakivel együtt lehess? Esetleg megadott egy listát is, amiről válogathatsz? Nevetséges még a kérdés is. Hogy éreznéd magad, ha téged is a családod alapján ítélnének meg? Mondjuk a buta, szűklátókörű, pletykás anyádról? Na, látod!
2015. szept. 13. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

ha anyukámnak normális indokai lennének,akkor lehet rá hallgatnék. de az általad felsorolt indokok olyanok,hogy mindenkire rá lehet húzni.szóval kb senki se felelne meg anyukádnak,mindenkiben látna valaki rosszat..hogy a barátom családját szidja az meg egyenesen magát minősítené. és alapból,nem a családdal járok hanem a gyerekükkel.

ha jól érzed magad a fiúval akkor xard le anyukád véleményét. ha valami kis faluban laktok ahol a nénik a szívükhöz kapnak,hogyha egy lány átmegy a fiúhoz,akkor talán megértem anyukád aggodalmát(bár úgy se jogos)

de ha nem ilyen a szitu,akkor hidd el,hogy az égvilágon mindenki leszarja,hogy egy 16 éves lány átmegy a barátjához. én is ennyi idősen voltam az akkori barátomnál,mégse lettem ri*ba*.nc . majd az élet alakítja,hogy valóban kitartotok -e egymás mellett, de ne anyukád döntése alapján szakítsatok.

szóval éld az életed. bár még beleszólhat abba,hogy hova menj, de ilyenkor nyugodtan kérdezz vissza,hogy fontosabb a szomszéd véleménye,mint a lányod boldogsága?

na meg pl télen nem igen lehet a városban bóklászni,olyankor muszáj átmenni az egyik félhez ha nem akartok szétfagyni

2015. szept. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!