Mit tegyek hogy anya felfogja nem oda fogok menni középiskolába ahova ő szeretné?
Anyukádnak meg kell mondanod, ha igazán szeret, az neki a fontos te mit szeretnél. Nem neki kell abba az iskolába járni hanem neked. Ez a te életed, te döntésed.
Ha szeret, és csak egy kis esze is van, megfogja érteni.
Akkor anyud, azt akarja, hogy szakközépiskolába menj?
Alapjáraton az is olyan, mint a gimnázium azzal a külömbséggel, hogy ott szakmai tantárgyakat tanulsz rajz, ének, stb helyett.
De a 4 év után az is csak érettségit ad. Ha szakmár akarsz szerezni, akkor elkell menned 1 vagy két éves okj-ra. És így a gimnázium után is tudnál szakmát szerezni. Mond meg ezt anyudnak.
Kisegítő iskolába meg fel se vennének, mert ahoz fogyi papír kell, ezt is mond meg neki :D
Nehagyd, hogy anyud döntsön helyetted, mert akkor pokoli lesz az az iskola hidd el nekem....
Nekem anyám töltötte ki helyettem a papírt, mert azt hittem, hogy azt fogja beírni amit mondtam, de nem azt írta és nagyot néztem amikor megkaptam a papírt, hogy felvettek...
És még most se szeretem teljesen.. pedig már 10-es vagyok..
Elmondtam neki hogy mit szeretnék de nem érdekli, mert szerinte sz@.rok ezek a sulik (pletyka szinten hallotta). Ahova én szeretnék menni szakközépiskola arról jót hallottam.
Tavaly is olyan iskolába jártam amit mindenki dícsért és utáltam, most olyanba járok aminek nincs valami jó híre (nem tudom miért) de imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!