Joros krisztina Tina kérdése:
Hogy csinaljam hogy anya ne vegye eszre?
Figyelt kérdés
Leszeretnem borotvalni a szort odalenn.De nem tudom hova rakjam majd a szort ha leborotvaltam,azt szeretnem hogy ne vegye eszre.Koszi elore a valaszokat:)
12/L
2015. aug. 22. 22:17
1/20 anonim válasza:
szerintem ne borotvald le, nem ciki az! :)
4/20 anonim válasza:
Beletekered egy zsepibe és kidobod a kukába vagy lehúzod a wc-n.
5/20 anonim válasza:
Leborotválod a kádban aztán simán lemegy a lefolyón amíg zuhanyzol.
6/20 anonim válasza:
Leborotválod, és leöblíted, megy szépen le a lefolyóba :D
Egyébkén nem kínos borotválkozni sem..inkább legyél ápolt :D
7/20 anonim válasza:
Csavard be wc papirba aztan huzd le. Viszont jo tanacs, ha nem akarod, hogy szurjon, szalnovekedessel megegyezo iranyban szedd, ne ellentetesen (tehat fontrol lefele). De 12 evesen meg szerintem sem kellene.
8/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat;)Az utolsonak plane,akkor ugy nem fog szurni ugye?De viszont kell borotvalni mert nagyon szoros:/
2015. aug. 22. 22:26
9/20 anonim válasza:
12 évesen még úgysem látja senki, úgyhogy felesleges borotválni.
10/20 A kérdező kommentje:
De annyira zavar,meg a bikinit is allandoan igazitgatni kell hogy ne logjon ki egy szorszal sem.:/
2015. aug. 22. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!