Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy csinaljam hogy anya ne...

Joros krisztina Tina kérdése:

Hogy csinaljam hogy anya ne vegye eszre?

Figyelt kérdés

Leszeretnem borotvalni a szort odalenn.De nem tudom hova rakjam majd a szort ha leborotvaltam,azt szeretnem hogy ne vegye eszre.Koszi elore a valaszokat:)

12/L

#borotva #anya #észrevétel #eszrevetel nelkul.
2015. aug. 22. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
Most már úgyse veszel fel bikinit idén, amúgyis elég annyit leborotválni amennyi kilóg. Ha leszeded az egészet csak a bajod lesz vele, szúrni fog. Ha hosszú, egy ollóval vágd rövidebbre.
2015. aug. 23. 00:40
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
Azt azért döntsd el, hogy csak a bikiniböl kikandikálo szálakat akarod irtani vagy az utolso szálig, mert ezzel akarsz villognia fiuk és a barátnöid elött? Ha még nem élsz aktiv nemi életet akkor elég csak a bikinin kivülesöket. Az pedig nem olyan feltünö, nem biztos, hogy anyád észreveszi.
2015. aug. 23. 00:45
 13/20 anonim ***** válasza:
21%
Ha zavar akkor csak annyira szedd le"körbe" ,hogy ne látszódjon ki. Felesleges az egészet , és csak erősebb lesz attól ha leborotválod.
2015. aug. 23. 01:08
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
eloszor fog viszketni , ajd idovel megszokja a borod es nem viszket , anyum is eszrevette abba az idoben , azt kerdezte tolem mit csinalok> es bolond vagyok azt mondta nekem )):)))):)) en 15 eves voltam
2015. aug. 23. 06:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.Nem akarok vele villogni senkinek.Es ahogy mar mondtam zavar.Meg aqua parkba ugyis veszek meg fel bikinit.(Az aqua park bent van nem kint)
2015. aug. 23. 09:58
 16/20 anonim ***** válasza:
29%

Aki azt írta mar ugyse vesz fel bikinit egy ideig arra nem gondolt hogy esetleg a suliba ahol tanul van uszoda és netán szoktak úszni tesi órán?

Kérdező ha annyira zavar akkor csak ollóval vágd rövidebbre óvatosan vagy csak azt a részt ahol látszódik

2015. aug. 23. 11:02
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez pont olyan dolog, amit meg kellene tudnod beszélni az anyukáddal. biztos vagyok benne, ha elmagyarázod, hogy zavar a strandon a kikandikáló szőr, akkor segít neked, vesz borotvát, és ellát gyakorlati tanácsokkal. :)
2015. aug. 23. 15:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!A sulimban nincs uszoda:DCsak meg fogunk menni aqua parkba ahogy mondtam :)
2015. aug. 23. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarjátok már megmondani szerencsétlennek, hogy borotválja-e le az egészet, vagy csak a bikinivonalat.

Ha az egészet szeretné, hát akkor borotválja le az egészet. Ez az ő döntése, senkinek semmi köze hozzá.

Kérdező, amúgy szerintem is csak simán engedd le a lefolyóba, ha esetleg a kádban látsz még itt-ott szőrszálakat, akkor öblítsd le azokat is. Oké, hogy nem ciki a szőrtelenítés, de azért elég undorítóak az itt-ott ottragadt szőrszálak.

2015. aug. 25. 01:51
 20/20 anonim válasza:

Szerintem ne borotváld, szerezz be epiláló krémet :)

Bármilyen multiban kapható, és ilyen érzékenyebb területekre van kitalálva. Nem is erősödik annyira tőle a szőr, és lassabban is nő vissza :)

Viszont ha tényleg hosszú odalent, krémezés előtt ajánlatos levágni kisollóval, különben ücsöröghetsz 1 órát mire a krém hatni kezd :D

Nekem anyum szokta ajánlani hogy szedjek bikinivonalat is a kozmetikusnál, szerencsére ő megérti, hogy rettentően zavar. Ő mondta a kisollósat is miután az elsőt végigszenvedtem. :D

13L

2015. szept. 9. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!