Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen zenéket mutassak a...

Milyen zenéket mutassak a gyerekeknek? Mi az, ami hallgatható számukra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nálunk nem megszokott, hogy a gyerek magának kapcsol zenèt, mert a hifit nem szeretik használni, számítógèp pedig most nincs.

Spotify-on hallgatunk zenèt. A Violetta című sorozat zenèit nagyon szeretik, Hannah Montana sorozat is nèpszerű.

9 ès 8 èvesek, de imádják a zenèt. Mit mutathatnák mèg nekik, ami az ő korosztályuknak hallgatható? Lányokról van szó.

A rock, komolyzene, ilyen Britney zenèk kilőve, amiben csúnyán beszèlnek, fajgyűlölő, gyűlölködő zenèt sem szeretnèk.

A ti gyerekeitek ennyi idősen mit hallgatnak?

Egyházi suliba járnak, jóval èrettebbek a koruknál, angolul ès spanyolul tanulnak, nyitottak mindenre.

Köszi a válaszokat.

2015. szept. 5. 20:13
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Hello! Én is egyházi suliba járok, mint a lányaid. Mi intim torna illegált, halott pénzt, one directiont, Taylor Swiftet, meghan trainort, Anna and the barbies hallgatunk.
2015. szept. 7. 21:40
 22/28 anonim ***** válasza:
Skrillex, Knife Party, DatPhoria, Spag Heddy.
2015. szept. 7. 21:56
 23/28 anonim ***** válasza:
Én one directiont mutatnék nekik. Az ismeretségi körömben az ilyen korú lányok többsége oda van értük. Vagy kpop-ot, abban nincs se káromkodás, se szexuális utalás, csak lehet ciki lesz azt hallgatni.
2015. szept. 9. 12:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Jaj ne neveld már őket ilyen begyöpösödött módon... mutass nekik egy kis Nightwish-t, Rammstein-t nekem ezek voltak a kedvenceim olyan 6-12 éves koromig. Ha magyarok akkor nekem Edda, Piramis, Bikini voltak, azok se rosszak. De nyomhatnál nekik pár év múlva egy kis Green Day-t pld., egyszerű, könnyen befogadható zene, viszont tartalmilag gazdag, sok mindent elmond a világunkról, de nem megy annyira mélyre, e téren se, hogy mondjuk 11-12 évesen ne értsék meg, ha értelmesek. Az ilyen Disney mesék egyébként, akkora agymosó sz*rok, nézd már meg az ide kapcsolódó South Park epizódot kérlek! Számítógépet meg minél előbb szerezz be, az nagyon hasznos lehet, csak rá kell vezetni a gyerekeidet, hogy-hogy érdemes az ilyet használni... Azt mondod, hogy Britney kilőve, de Miley k*rválkodhat nyugodtan, hát taps... Az érettség meg nem az iskolától, meg a felesleges rájuk erőltetett nyelvektől lesz meg bennük, fel kell bennük ébreszteni idővel azt a lángot, ami által később gondolkodó emberekké válhatnak, nem ilyen sutyerákokká, mint akikkel tele van ma a világ. A vallás meg az egyház is teljes h*lyeség, ráadásul miért erőlteted rájuk? Egyrészt ők gyerekek, hagyd meg őket egyelőre annak, hadd legyenek boldogok, kötelezettségek, felnőtt gondolkodás, és életmód és vallás nélkül, másrészt meg, ha majd akarják, akkor hadd döntsék már el ők... persze kicsit később mert egyelőre ennek nincs itt az ideje, mint már mondtam és valszeg ők se nagyon tudnak erről semmit. Hagyd őket kibontakozni és hagyj nekik szabadságot, te csak próbáld rávezetni őket a helyes útra, és mutass nekik példát később is beszélgess velük sokat, de ne neveld őket ilyen begyepesedetté és ilyen mereven, mert akkor hiába mondod, egyáltalán nem lesznek nyitottak.
2015. szept. 9. 13:02
 25/28 anonim ***** válasza:
Elolvastam a második oldalon lévő hozzászólásod... egyrészt milyen beteg iskola az, ahol nem hallgathat akármit, ha már zenét hallgat? Másik meg, hogy ne aszerint válassz nekik, hogy mi a menő, nehogy már ilyen kis tucat hülyék legyenek... mutass nekik zenéket, ha annyira akarják, lehetőleg jót, vagy ami neked tetszik (bízok benne, hogy azért valami ízlésed van) aztán onnan valami biztos tetszik nekik.
2015. szept. 9. 13:08
 26/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem èrted. Itthon bármit hallgathatnak. Nagy kedvenc a tankcsapda, Pitbul . De osztálykirándulásokon, táborba nem. Ez nem az èn hülyesègem. A sulit ők választották, nem èn.
2015. szept. 10. 11:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Jacko, Ivan & the Parazol, Szabó Balázs Bandája, Woodkid, Liza a rókatündér zenéi, Foster the people, Queen?

Ezek jutottak eszembe, amiket szeretek, nem gyűlölködő, káromkodó szövegűek, és nem túl "durvák" zeneileg.

2015. szept. 10. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is egyházi iskolába jártam, de nem tudom a tieid hova, nálunk az ilyenekbe eszükbe nem jutott volna beleszólni.. A házirendbe volt néhány hülyeség, de ne hidd, hogy bármelyik tanár is foglalkozott volna ezekkel.
2015. szept. 13. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!