Milyen zenéket mutassak a gyerekeknek? Mi az, ami hallgatható számukra?
Sziasztok.
Nálunk nem megszokott, hogy a gyerek magának kapcsol zenèt, mert a hifit nem szeretik használni, számítógèp pedig most nincs.
Spotify-on hallgatunk zenèt. A Violetta című sorozat zenèit nagyon szeretik, Hannah Montana sorozat is nèpszerű.
9 ès 8 èvesek, de imádják a zenèt. Mit mutathatnák mèg nekik, ami az ő korosztályuknak hallgatható? Lányokról van szó.
A rock, komolyzene, ilyen Britney zenèk kilőve, amiben csúnyán beszèlnek, fajgyűlölő, gyűlölködő zenèt sem szeretnèk.
A ti gyerekeitek ennyi idősen mit hallgatnak?
Egyházi suliba járnak, jóval èrettebbek a koruknál, angolul ès spanyolul tanulnak, nyitottak mindenre.
Köszi a válaszokat.
Queen,Depeche Mode,U2.
Vagy amit szeretnek,szerintem ezt nem döntheted el helyettük.A lànyom azt hallgat, amit akar.
30/N 6 éves a lànyom
Mondjuk mi nem neveljük őt szent módon, talàlkoznia kell a csúnya szavakkal is, mert ha iskolàban hallja először, úgy fognak rànézni, mintha a Holdról jött volna kb.
#2 nagyon ízléstelen vagy..
hogy gondoltad, hogy Tirpát meg a buktát egy lapon említed?:D ugyan már..
Florencia Bertotti? - én mindmáig szeretem, szerelmes dalokat ír - bár argentin a leányzó
Simon and Garfunkel
Sting
Enya
ezek voltak a kedvencek
Magyart nem hallgattam szívesen, az első szerelmemmel változott ez meg (PUF, Kafkaz, Kaukázus, Odett, MaPez...) - a szövegeik nem káromkodósak, de a Pál Utcai pl. szexuális töltetű.
Ja, és a komolyzene miért nem?! Vivalditól mondjuk engem is a hideg ráz, de Yiruma nagyon jó, pl. Vagy csak beírom, hogy piano music és kidob egy csomót.
Egyébként ebbe pont nem lehet beleszólásod, ha valami megtetszik nekik, a fejed tetejére is állhatsz, hallgatni fogják (titokban, vagy barátnőnél). A csúnya szavakkal teli pedig a másik, amit nem kontrollálhatsz, ismernek ők már egy párat, és ahogy nőnek, egyre többe majd.
Nem beleszólni akarok, pont hogy nem. Ők kèrtèk, hogy mutassak nekik zenèket, amiket hallgathatnának pl osztálykiránduláson, menő, de az iskola követelmènyeinek megfelel. Itthon persze azt hallgatnak, amit akarnak. De kiránduláson nem mindegy az iskola jellege miatt.
Nem vagyok szentfazèk, èn sem járok templomba, szoktam káromkodni, teljesen átlagos vagyok. De ezt a sulit választották idèn a gyerekek. Most költöztünk, így új suli kellett.
A komolyzenèn csak vihorásznak, meg nyúznak, hogy jajj, anya, ez ciki.
Normális gyerekek ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!