Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok futni? 16/l

Figyelt kérdés
Nagyon kemény nálunk a tesi.A futáson van a legnagyobb hangsúly.Általános iskolában át sem kellett öltözni tesire,nemhogy futni.Aszfalton futunk dombon felfelé (suli kor).Időre megy es utálom.Általában 2-3000 métert kell futni,de nekem nem megy.Mindig utolsók között érek be.Táncolok ovis korom óta,ezért hajlékony vagyok,a gimnasztika és a talajtorna,kötél mászás kitűnően megy.Mivel a tanar csak a labdajátékokban és a futásban jó,ezrt mást nem csinálunk.Megkértem többször is,hogy nekem osztalyozza inkább azt,mert az megy,de magasból leszarta.

2015. szept. 1. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor érné meg, ha utolsó órában lenne a tesi és a tanár elengedné.

Hivatalosan ha nem tesizel akkor is be kell ülnöd tesiórára. Valamint ha tanár jó fej és elenged, akkor 1 óra alatt nem sok mindent tudsz csinálni, valamint az se biztos, hogy kiengednek portáról.

Amúgy nálunk kell tesiznie a gyógytornás gyereknek is.

2015. szept. 2. 19:03
 12/15 anonim válasza:

Hulyesegnek tartm azt,hogy futasbol nem lehetsz profi..

REndszeresen futok(magamtol)egyebkent meg tajfutok.

A baratnom is nagyon rossz futasbol,de egy osztalyozas elott elmentem vele eddzeni.Mondjuk egy honapig eddzettunk,mindig fokoztaosan nagyobb tavokat es jelentosen sokat javult a futasi ideje,sokkal jobb idot futott. ennyit arrol,hogy futasbol nem tudsz javitani/nem lehetsz profi

2015. szept. 2. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Nem, 11-es, rosszul tudod.

Ha teljes felmentésed van (tehát semmilyen tornára nem jársz), akkor kell bent csücsülnöd a tesiórán és nézned a többieket. De ha papíron gyógytornás vagy, akkor nem kell bejárnod és azt csinálsz addig, amit akarsz.

45 perc alatt én rengeteg mindent szoktam csinálni. Elmegyek reggelizni, kávézni, szoliba, vásárolni, vagy tovább alszom reggel.

A Kérdezőnek kéne megérdeklődnie, hogy ez az ő sulijában hogy megy.

2015. szept. 2. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Menj el, naponta 20-25 percet. Kocogj, vagy válassz olyan sportot, amiben futás is van.

Én is utáltam, fájt, nem volt hozzá erőm, mígnem elkezdtem vívni, ahol fél óra futással indítottunk. Utáltam, de az edzés többi részét meg imádtam, így nem adtam fel soha. 3-4 hét után érezhetően jobban ment, és már a suliban is simán.

2015. szept. 3. 08:37
 15/15 anonim ***** válasza:
gyógytorna bizony :D
2015. szept. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!