Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy birsz egész nap 1 éves...

Hogy birsz egész nap 1 éves gyereked után futni?

Figyelt kérdés
Semmivel nem tudja magát lefoglalni,vagy engem rángat,vagy föl alá megy a lakásban,eszi a növényeket,vagy beveri a fejét,felmászik mindenhova és leugrál.Egy percre nem lehet mellette nem rá figyelni.Testileg lelkileg már kivagyok,napi 1 órát alszik,az semmire nem elég,már nem nagyon birom ezt.Segitségem nincs.Mások meg szülnek mellé még egyet.Én ezt nem értem,mások ezt hogy csinálják??
2015. ápr. 9. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A legkisebbik után nem gond, de a 12 éves után, aki atletizál, már nem bírok.
2015. ápr. 9. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírom h nem rohangálok utána. Minden olyan ami rá veszélyes el van rakva magasra, minden fiókon babazár van, nem tudja kinyitni őket. Konektorokba is babazár. Mehet amerra lát. Nem szórakoztatom/szórakoztattam sosem igenis el kell lennie egyedül is kis időket. De pl ha mosogatok és rángatja a ruhamat, nyafizik akkor magyarázok neki és nem hagyom abba, már szépen tudja h meg kell várnia. 14 hónapos mostmár kis székére is fel tud állni úgyh még jobban el kellett pakolnom. Én abból se csinálok nagy ügyet ha elesik, megvigasztalom és lerakom mehet is tovább, nem féltem h o jaj be ne üsse magát.

Pakold el a veszélyes dolgokat, babazár sem drága. Aztán rkkor nem kell utána menni. Mosógép megpakolásába/ kipakolásába meg vond be, szedegesse a ruhákat. Ha folyamatosan szórakoztatod ssosem lesz egyedül el.

2015. ápr. 9. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
61%

Rohangál utána a frász.

Fiókokon/szekrényeken lakat, polcokról elpakoltunk mindent, konnektorban dugó. Menjen, amerre akar.

Ha nagyon nyávog, akkor persze, játszok vele, de nem abból áll az életem, hogy a nap minden percében őt ugrálom körül - szép is lenne. :D

2015. ápr. 9. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van ő jön utánam.Én a rámolást nem bírom idegileg de kezd már lecsengeni.De nem szülnék most még egyet és inkább az éjszakázások miatt.
2015. ápr. 9. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
engem kovet mindenhova a gyerekem. ugy, ahogyan irták, ha porszivozok, jon, tolja, ha mosok, teszi be a ruhát, vagy éppen huzza ki, ha fozok, akkor adok neki edényeket pufolje azokat, teszunk bele ezt-azt ami csorog fakanallal keverheti..kulon nem "szorakoztatom". az apja hazajon, o leul mellé, olvas, labdáznak stb.
2015. ápr. 9. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!