Hogy birsz egész nap 1 éves gyereked után futni?
Úgy bírom h nem rohangálok utána. Minden olyan ami rá veszélyes el van rakva magasra, minden fiókon babazár van, nem tudja kinyitni őket. Konektorokba is babazár. Mehet amerra lát. Nem szórakoztatom/szórakoztattam sosem igenis el kell lennie egyedül is kis időket. De pl ha mosogatok és rángatja a ruhamat, nyafizik akkor magyarázok neki és nem hagyom abba, már szépen tudja h meg kell várnia. 14 hónapos mostmár kis székére is fel tud állni úgyh még jobban el kellett pakolnom. Én abból se csinálok nagy ügyet ha elesik, megvigasztalom és lerakom mehet is tovább, nem féltem h o jaj be ne üsse magát.
Pakold el a veszélyes dolgokat, babazár sem drága. Aztán rkkor nem kell utána menni. Mosógép megpakolásába/ kipakolásába meg vond be, szedegesse a ruhákat. Ha folyamatosan szórakoztatod ssosem lesz egyedül el.
Rohangál utána a frász.
Fiókokon/szekrényeken lakat, polcokról elpakoltunk mindent, konnektorban dugó. Menjen, amerre akar.
Ha nagyon nyávog, akkor persze, játszok vele, de nem abból áll az életem, hogy a nap minden percében őt ugrálom körül - szép is lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!