Hány éves volt a gyereked, amikor eltelt már úgy nap, hogy egyáltalán nem sírt: tényleg semmiért egész nap?
7 és 4 éves fiaim vannak. Ilyen napjaik csak akkor vannak, ha nincs együtt, de ilyen meg kb. évente csak 1x van.
Ha együtt vannak, akkor mindig van valami, amin összevesznek és akkor az egyik tutira sír... :)
Komolyan le kellett pontozni azért, mert keveset sír a fiam?? Szerintem a kérdésre válaszoltam, nem tudom, mi volt benne haszontalan.
Egyébként igyekszem megelőzni a sírást, nem várom meg, míg üvölt, előtte azért már látszik rajta, hogy véget ér a türelme.
Aztán később biztos lesznek sírós időszakok, de a kérdés arra vonatkozott, hogy mikor telt el úgy nap, hogy nem sírt.
Amig pici volt, eleg sok ilyen nap volt, bar sokszor napokig nyekergett helyette, ahhh, azt bittem kitepem a hajam :)
Most 2 eves sokkal bovebb a repertoar, szepen megtanult bogni, uvolteni, nyafogni, nyavalyogni, sirni, hisztizni es minden apro arnyalatat bemutatni a Nagy Szenvedesnek, valamibol biztos jut egy napra :)
A kedvencem hogy ilyenkor beall a tukor ele ss csodalja magat kozben, komolyan meg a fejet is forgatja, higy mindket profiljat ellenorizhesse :)
En sem hiszem, hogy tul gyorsan kinovi ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!