Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megszökött itthonról a fiam!...

Megszökött itthonról a fiam! Mit tegyek? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Rendőrséghez hiába fordulnék,mert már betöltötte a 18-at,de rettenetesen aggódom."Legálisan" ment el,hogy elvállal egy 1 hetes munkát,de már másnap kiderült,hogy nem oda ment.A spórolt pénze is eltűnt(a miénkhez nem nyúlt),sőt a laptopjáról is mindent törölt.Teljesen mellbevágott a dolog,mert nagyon harmonikus kapcsolatban vagyunk.Nagyon itthonülős volt,biztos hogy nem szerelmi dolog.A telefon szolgáltató megmondaná vajon,hogy honnan küldte a legutóbbi sms-t?Félek külföldön van...a telefont nem veszi fel,a legutóbbi sms-emre már nem válaszolt.

2015. szept. 1. 12:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget és az érdeklődést,hazajött hála az égnek és az az 1 dolog,amiben nem egyeztünk,miszerint szerettem volna,ha továbbmegy az egyetemre(mert nagyon jó feje van a tanuláshoz),de ő már kezdte volna a nagy felnőtt életet munkával,egyebekkel,az is megoldódott.Rájött hogy igazam van és tényleg tovább kell tanulnia.Most egyetemeket nézegetünk!:)

Végül egyébként nem szóltam a rendőrségnek,hanem küldtem neki egy sms-t,amiben azt írtam,hogy ha nem jelez vissza megnyugtató módon,hogy tudjam,tényleg jól van,akkor kerestetni fogom a rendőrséggel.Ez hatott végül,így már "csak"arra kellett várnom,hogy hazajöjjön!:)

2015. szept. 13. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!