Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tegnap kestem itthonrol, es...

Tegnap kestem itthonrol, es nagyon idiotan erzem magam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tegnap fellepesen voltam,megbeszeltem anyaval,hogy fel 8 korul hazaindulok. Irtam neki egy smst,hogy gyorsan beszaladunk enni,nem tart sokaig. 8 utan kaptunk eszbe egy baratommal,hogy eltelt egy fel ora. Rohantunk a buszhoz,persze o lekeste az ovet,igy megvartam vele,utana szalltam fel az enyemre. Igy a fel 9es buszon ultem. 5 perc alatt hazaertem,de anyukam termeszetesen haragudott,le is szidott. Bocsanatot kertem,es mondtam,hogy tobbe nem fordul elo. Sajnos volt,hogy nem voltam vele oszinte,ezert kozolte,hogy mindenre ezt mondom,es mostmar a kesest is elkezdjuk... Mondtam neki persze,hogy oszinten sajnalom,de semmit nem ert. Aztan normalisan beszelgettunk,de en meg mindig nagyon hulyen erzem magam. Nem akarom felhozni a temat megint,nincs kedvem azt hallgatni,hogy egy hazug diszno vagyok,es ha mar ennyi idosen ezt csinalom,mi lesz par ev mulva. Szerintetek mit csinaljak,hogy elmuljon ez az erzes? Kerlek adjatok valami tanacsot,mert nagyon rossz hogy nem bizik bennem. Tudom,hogy en tehetek rola,de azert akkorakat nem hazudtam,hogy abban is ketelkedjen,hogy enni voltam-e egy baratommal,vagy csavarogtam egy rossz tarsasaggal. Szornyen lelkiismeret furdalasom van:( Koszonom a valaszokat!

14/L

2014. jún. 2. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha az anyukád helyében lennék, és mindezt elmondanád, amit leírtál én nem haragudnék. Biztos lenyugodott már ő is, próbálj meg vele beszélni. Más kérdés, hogy ne csinálj belőle rendszert, mert akkor tényleg nemfog benned megbízni.
2014. jún. 2. 08:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
várd meg míg megnyugszik és utána beszéld meg vele. ha legközelebb késel, hívd fel és mondd el az okát.
2014. jún. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!