Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől lehet a leginkább nőni?

Mitől lehet a leginkább nőni?

Figyelt kérdés
Mitől lehet a leginkább nőni? Fehérjékktöl, szénhidrátoktól, vitaminoktól, sok alvástól? Valaki tudna erre válaszolni? Előre is köszönöm!!!! ^^
2015. aug. 26. 13:41
 1/7 anonim válasza:
100%
Magasságilag? - Sehogy, az genetika. Izomból nőni pedig úgy, hogy súlyzós edzést végzel lemeríted a gilokén raktárakat azok pedig túlkompenzálva újra töltődnek, ehhez kell sok fehérje, ch, esszenciális zsír, és kalóriatöbblet.
2015. aug. 26. 13:47
 2/7 anonim válasza:
(glikogén*)
2015. aug. 26. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
a növekedési hormon alvás alatt termelődik.
2015. aug. 26. 13:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!! :))
2015. aug. 26. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy gyakorlatilag, genetika. Mondjuk én olyan 10 éves koromig zöldség-gyümölcsön és spenótfőzeléken éltem, meg csomó vitamint szedtem, és 190 centire nőttem, úgyhogy lehet abban is van valami :D
2015. aug. 26. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A magasságot sajnos a gép dobja, nem nagyon lehet rá befolyással lenni ilyen házi módszerekkel. Persze vannak növekedési hormont tartalmazó gyógyszerek, de azok egyrészt több százezer forintba kerülnek, másrészt csak orvos írhatja fel.
2015. aug. 26. 15:10
 7/7 milan9055 válasza:
Vegyèl koncentràtumot a tàposnàl .Az szója àllati fehèrje pl dőg liszt nagyon felturboz az tuti!sajàt felelősègre
2015. dec. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!