1 kamasz fiúnak mikor kezd leginkább nőni a pénisze? Mikor lehet magömlés?
Figyelt kérdés
Kérlek kort és nemet is írjatok!Kérlek rendes válaszokat adjatok!2009. aug. 31. 17:24
2/10 anonim válasza:
12 és 18 év között bármikor elkezdődhet a növekedés
3/10 anonim válasza:
12 évesen általában már kezd nőni,de lehet hogy a vastagsága csak később lesz jobban szembetűnő,nekem pl.az öcsém már 11évesen "éretté" vált,én meg várhattam 13,5 éves koromig,azaz egész pontosan két héttel ezelőttig:D
4/10 anonim válasza:
az előző vok,a magömlésre gondoltam:P
5/10 anonim válasza:
Az én fiam októberben lesz 12 éves, és már elég nagy a pénisze, bár az apjának sem kicsi. :D Mostanában elég szégyenlős lett, és kiderítettem, hogy miért. Már szőrösödik neki, és ez miatt kellemetlenül érzi magát. Ránézésre kb 9-12 cm lehet, és elég vaskos is.
6/10 anonim válasza:
hát nekem már tíz évesen 9-centi volt és 11-évesen megjöt a magömlésem de a tesóm most 12-éves és most kezd neki nőni szőrösödni és már kicsi folyadék is jön belőlle ha maszturbál
8/10 Zsoltika1996312 válasza:
Sziasztok!Én egy 15 éves fiú vagyok.Csak azért írok mert másnak nem mertem még elmondani (és nem istervezem)és gondoltam h hátha valaki tudna segíteni.Arról van szó h nekem sosem volt nagy péniszem,de az nagyon zavar h kb 2-2.5 éve 11.4 centis a péniszem:(.Nagyon szégyenlem,ugyanis az én korosztályomnak ilyenkor már jóval nagyobb...nemtudom mit csináljak.Ez a tesi órákon a legrosszabb,mert csak én nekem kell takargatnom:/Egyszerűen annyira nemtudom magam elfogadni h már a maszturbációt sem kívánom,és attól félek,h nem fogok tudni ,,szép pillanatokat''majd egy lánynak,kérlek segítsetek!!Köszi...:/
9/10 János Géza válasza:
Nekem most, 13 évesen (már, ha mondhatom így) 14centi hossžú(ha feláll), az átmérőjét fejből nem tudom, de -szerintem- nekem a legnagyobb az osztályba (erekció nélkül), de nem vok meleg, csak hát úszáson elég nehéz becsukott szemmel öltözni...
10/10 anonim válasza:
Én 14,5 éves vagyok és nem vagyok megelegdve a péniszemmel mert nem megfelelő koromhoz képest.Amugy erről ismerősöknek nem is mernék beszélni mert biztos hogy kiröhögnének.Ezért is irom nektek mert nem ismerlek tikteket.Felállva nagy,de mivan ha majd egy lányt nem tudok neki megfelően kielégíteni.Erre nincs valami megoldás?És ha lessz majd egy barátnő lehet pont ezért fog elhagyni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!