Szerintetek mennyit fogok nőni? 13/L (részletek lent)
11 évesen jött meg,akkor 155cm voltam.Ahogy megjött akkor 163cm lettem.Tavaly,12 évesen 3cm-t nőttem.Most, 13 évesen 2-3cm-t kb.Most 167-8cm vagyok.Van egy magasság-kiszámítás,ami szerint 174cm leszek.
Apukámra hasonlítok,ő 181cm.
A csípőm kicsit szélesedett (most 88cm),de a mellem nem nő azóta mióta megjött,ha ez számít valamit.
Várom a válaszokat!:)
Köszönöm!:)
161cm,de már 11 évesen,,lehagytam"
Szia!
Szerintem még fogsz nőni,mert én ilyen korban 156cm voltam,aztán "nőttem" 5 cm-t,így most vagyok 161cm.:/:D
15L
Nem biztos, hogy fogsz nőni.
Nekem is 11 évesen jött meg, azt meg nem mondom, hány centi voltam, de 13 éves koromtól nem nőttem egy centit se, 6 éve 163 centi vagyok.
A lányok átlagosan az édesanyjuk magasságát érik el, vagy haladják meg kicsivel, de persze nem mindenkinél. Fontos az apa mérete is, de akár a nagyszülőké is visszaköszönhetd.
Mivel 13 vagy már, nem hiszem 5-10 centiket nőnél. De majd úgyis kiderül.
Lehet,hogy igazad van.
De a lányok általában 15-17 éves korukig nőnek.Meg minden évben növök 2-3cm-t.
Mindegy,majd meglátjuk.Köszi a választ!:)
Köszi!:)
Magas?Hát...Sokszor felnőtt emberek mellet egy debellának,máskor meg hobbitnak érzem magam.:D:D
10cm-t azért nem,de jó lenne 174cm lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!