Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez csak szerintem a legalja?

Ez csak szerintem a legalja?

Figyelt kérdés
Azt latom,hogy a 11-12-13 eves korosztaly jarja az ejszakat.Mindig latom az ennyi idos gyerekeket valami sarkon CIGIZNI,es az eppen 300forintos 5literes bort inni.A sracok undoritoan oltozkodve,a lanyok szinten.Multkor elmentem egy ilyen tarsasag mellett a lanyok mind vegigneztek igy mosolyogva de en majdnem elhanytam magam....Megjegyezem en se vagyok oreg.15eves vagyok,de amit latok mostanaba.Ha belegondolok en ennyi idosen fel tizen egykor mar aludtam.Nem hogy ittam,meg most is csak 1-2sor fer bele maximum 1-2rovid. Csak szerintem a legalja ez a szulo,es a gyerek szempontjabol is?

2015. aug. 21. 22:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen mindenki iszik.
2015. aug. 22. 16:23
 22/27 anonim ***** válasza:

" 15 évesen mindenki iszik."

Nem ez a baj igazabol. Hanem amikor 15 évesen iszik de felnőtteskedni akar azzal, hogy az épp csak 2-3 évvel fiatalabb korosztalyt szidja ugyanazert ami neki is tilos lenne. ;)

2015. aug. 23. 01:56
 23/27 anonim ***** válasza:
azért 15 vagy 12 nem m1.
2015. aug. 23. 09:24
 24/27 anonim ***** válasza:
De, mindegy. Ugyanugy tilos és csak 3 év. Az semmi.
2015. aug. 23. 09:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Te sem vagy túl kedves hogy másokkal foglalkozol.
2015. aug. 23. 09:53
 26/27 anonim ***** válasza:

Olyan vicces amúgy, hogy a 15 évesek lenézik a 12-13 éveseket, ez a kisebb korosztály lenézi a még kisebbeket, a 16-19 évesek meg lenézik a 14-15 éveseket. Gondolom a még idősebbek meg lenézik a 16-19 éves korosztályt is, de odáig még nem jutottam el, hogy ezt megtapasztaljam.

18 vagyok, és esténként ha megyünk valahova, akkor nem létezik, hogy nincs olyan ember a társaságban, aki nem kezdi el szidni a parkban cigiző, piáló 14-15 éveseket, közben meg mindenki csak bólogat, hogy igaz, milyen szánalmasak. És egyébként tényleg azok. Pedig pár éve mi is pontosan ugyanezt csináltuk, egy fokkal sem voltuk jobbak, és ugyanezt a korosztályt szidtuk, csak akkor még mindenki kisebb volt.

De egészen biztos vagyok benne, hogy a '94-'95 körül születettek meg még mindig rajtunk botránkoznak, szóval ez egy ilyen kör. Huszonévesen majd csak kinő belőle mindenki.:)

Ja, és csak hogy érdemben is válaszoljak, nem, nem a legalja. 11-12 évesen még csak próbálgatják a cigit, azt hiszik, hogy nagyon menők vele. Piából sem kell sok, hogy kicsit megérezzék, nem vedelnek ők annyit, mint ti vagy mi. Azt meg szerintem te magad sem hiszed el, hogy ennyi idősen már fél 11-kor aludtál, jó vicc. Mert én tudom, hogy nem. Sok ismerősöm bizony 12 évesen már bőven az általad felsorolt dolgokat csinálta, és most semmivel sem rosszabbak azoknál, mint akik később kezdték.

2015. aug. 25. 02:08
 27/27 anonim ***** válasza:

21 vagyok, már 10 éve is voltak olyan osztálytársaim akik cigiztek (bezony, 11-12 évesen kezdték), sőt, apám haverjai tinikorukban ugyanúgy cigiztek-ittak (70-es évek)

Semmiképp se jó, de ne csinálunk már úgy, mintha ez új találmány lenne....

2015. aug. 30. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!