Ez csak szerintem a legalja?
" 15 évesen mindenki iszik."
Nem ez a baj igazabol. Hanem amikor 15 évesen iszik de felnőtteskedni akar azzal, hogy az épp csak 2-3 évvel fiatalabb korosztalyt szidja ugyanazert ami neki is tilos lenne. ;)
Olyan vicces amúgy, hogy a 15 évesek lenézik a 12-13 éveseket, ez a kisebb korosztály lenézi a még kisebbeket, a 16-19 évesek meg lenézik a 14-15 éveseket. Gondolom a még idősebbek meg lenézik a 16-19 éves korosztályt is, de odáig még nem jutottam el, hogy ezt megtapasztaljam.
18 vagyok, és esténként ha megyünk valahova, akkor nem létezik, hogy nincs olyan ember a társaságban, aki nem kezdi el szidni a parkban cigiző, piáló 14-15 éveseket, közben meg mindenki csak bólogat, hogy igaz, milyen szánalmasak. És egyébként tényleg azok. Pedig pár éve mi is pontosan ugyanezt csináltuk, egy fokkal sem voltuk jobbak, és ugyanezt a korosztályt szidtuk, csak akkor még mindenki kisebb volt.
De egészen biztos vagyok benne, hogy a '94-'95 körül születettek meg még mindig rajtunk botránkoznak, szóval ez egy ilyen kör. Huszonévesen majd csak kinő belőle mindenki.:)
Ja, és csak hogy érdemben is válaszoljak, nem, nem a legalja. 11-12 évesen még csak próbálgatják a cigit, azt hiszik, hogy nagyon menők vele. Piából sem kell sok, hogy kicsit megérezzék, nem vedelnek ők annyit, mint ti vagy mi. Azt meg szerintem te magad sem hiszed el, hogy ennyi idősen már fél 11-kor aludtál, jó vicc. Mert én tudom, hogy nem. Sok ismerősöm bizony 12 évesen már bőven az általad felsorolt dolgokat csinálta, és most semmivel sem rosszabbak azoknál, mint akik később kezdték.
21 vagyok, már 10 éve is voltak olyan osztálytársaim akik cigiztek (bezony, 11-12 évesen kezdték), sőt, apám haverjai tinikorukban ugyanúgy cigiztek-ittak (70-es évek)
Semmiképp se jó, de ne csinálunk már úgy, mintha ez új találmány lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!