Ez csak szerintem a legalja?
" meg most
is csak 1-2sor fer bele maximum
1-2rovid. "
Te mivel vagy jobb akkor? Mert az a két év az semmi.
Nem tudsz olvasni? 15 évesen még nem sikerült megtanulni?
Senki szerinte sem normális. De szerintünk az sem normális, hogy te ugyanezt csinálod, aztán meg ítélkezel mások felett.
pontosan ugyanazt akartam írni, mint az utolsó válaszolók. akár fiú vagy, akár lány, 15 évesen sem jobb inni, cigizni, akármizni, mint 12-13 évesen. már azt hiszitek, felnőttek vagytok, pedig hát lfszt. mindannyian legalják vagytok sajnos. nem azt mondom, hogy 18 éves korodig otthon ülj. menj el 15 évesen. de ivás nélkül is lehet jól szórakozni.
magyarország is elég undorító, hogy ölbe tett kézzel nézi, hogy a családok 95%-ában van legalább egy alkoholista, a gyerekek is bárhonnan röhögve beszerzik a piát, sőt, még asszisztál is az egész alkohol"kultúra" fenntartásához (ld. pálinkafőzés).
egyetemisták közt is minden 10. már alkoholproblémákkal küzd, legalábbis elég sok csoporttársam volt így.
27/N
" Utolso! Szerinted kamasz korba az a
2-3ev semmi? Komolyan? En
12evesen nem kocsmak kozelebe
ultem,meg a sarkon,vagy es sotet
parkban.... Mostmar vagyok annyira
erett "
blablabla, persze te már nagy vagy, hogyne, és a kis csitri két évvel fiatalabbakról nagyon tudsz itelkezni...
valosagban meg ugyanolyan kis hulye vagy mint ők. Őket is elítélem de te sem vagy jobb, nehogy azt hidd.
Ertem.:'DD ezentul ha elegedetlen vagyok a szuleimmel,feljovok gykra.Majd kimegyek atolelem oket es surun bocsanatot kerek mert az vicc hogy egyesek szerint 15 evesen nem fer bele 1-2sor kethetente.:D
Azt,h egy kalap ala vesztek egy 12evesnek be tudom annak hogy nem ismertek.Azert koszi a valaszokat.:d
Igen, én is 15 évesen, gimi első osztályában ittam először, és nem csak 1 sört. Cigizni is akkor cigiztem először.
De nem mászkáltam az éjszakába, szerintem 9 fele haza kellett érnem legkésőbb, és ez is általában akkor volt, ha barátnőimnél aludtam, ahol nem voltak otthon a szülők.
Nem kell álszentnek lenni, szerintem a legtöbb ember azért legkésőbb gimiben szembesül az ilyen dolgokkal.
De az b*romi gáz, hogy valaki ennyi idősen felnőttnek képzeli magát, és ítélkezik. Nem, egyáltalán nem normális 12 évesen ilyeneket csinálni. Sőt, szerintem az sem volt normális, amit én csináltam, és utólag vissza gondolva baromi gáz.
Van egy ennyi idős húgom, ő itthon simsezik a gépen, meg néha eljár fagyizni a barátnőivel, meg moziba.
Én 17 évesen kezdtem el kocsmába járni, szórakozó helyen is akkor voltam először. 18 vagyok, de még most sem mászkálok csak úgy az éjszakába, hogy reggel esek haza, és leittam magam. Megyek szórakozni, de 11 fele legkésőbb hazaérek, ha meg nem, akkor felhívom a szüleimet, vagy a legjobb barátomat, hogy vigyen haza, mert nem szívesen mászkálok éjjel, vagy hajnalba egyedül.
Amúgy nem tudom, lehet, hogy akkor én járok normális helyekre, de ahova én járok, ott azért az emberek zöme elmúlt 18, de 16 mindenképpen.
" Azt,h egy kalap ala vesztek egy
12evesnek be tudom annak hogy
nem ismertek."
12 vagy 15 teljesen mindegy. Mindkettő kis pisis korú. Ivászathoz és éjszakai bulihoz mindenképp kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!