Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti miket vettetek iskolakezdés...

Ti miket vettetek iskolakezdésre, készültök valamit?

Figyelt kérdés

Én most leszek végzős gimiben, de még semmit nem vettem.

Egy kicsit már ismételgettem a nyárra feladott matekot, még töriből van hátra rengeteg, de nem hiszem hogy bele fog férni ebbe a másfél hétbe már..

Ti hogy álltok és hanyadik osztályba mentek?:)

2015. aug. 20. 13:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
49%
Suli kezdés? Hmm mit is vettem... Vodka,sör,házipálesz,cigi,szivar,durex,gyújtó,hamus,dohány,toll,papír,füzet,tolltartó(amibe 2 toll és egy mini üveges rum fér bele), Tibi Atya póló, kaja, baseballutő, kis kés, torna cipő, torna gatya, tesi póló, megvettem az új sulimnak az emblémás pólóját meg karszalagját, de ha elfogy a minden dohány vettem liquidot is, megvettem a tankönyveket, tablet, új telefon kártya(a regi sulimbol senki ne érjen el), videójáték, chips, ceruza, roring hegy, radír, hibajavító, hűtőláda, bojler, láb spray, mp3,keratin,füzet borító, konyv borító, sulid kalendár. Kb Ennyi.
2015. aug. 25. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!