Ti miket vettetek iskolakezdésre, készültök valamit?
Én most leszek végzős gimiben, de még semmit nem vettem.
Egy kicsit már ismételgettem a nyárra feladott matekot, még töriből van hátra rengeteg, de nem hiszem hogy bele fog férni ebbe a másfél hétbe már..
Ti hogy álltok és hanyadik osztályba mentek?:)
Végzős leszek, még nem vettem semmit, majd jövőhéten fogok egy halom sima spirál füzetet, meg pár tollat és szövegkiemelőt.
Kötelezők listáját kaptuk meg, kb. 20 könyv van rajta, de ebből minden évben kb. 7-8 db-ot kérnek vissza, majd azokat elolvasom év közbe.
Amúgy tanulni biológiát tanultam (érdekel és szeretem is), me angolt, mivel ősszel nyelvvizsgázom.
10-be megyek, és semmit nem vettem még.
Infót kezdem átismételni hétfőtől, mert év végén a doga 2-es lett, és mondta hogy szeptember 2 hetében írunk. Átismételni... Megtanulni, mivel 9-ben amikor ezt vettük nem tudtam megtanulni, és utána már bonyolódott.
Vettem új szövegkiemelőt, jegyzetfüzetet, kicsi naptárat(ebbe szoktam felírni, melyik nap miből írok dolgozatot), néhány tollat, 1 füzetet(ami amúgy nem kellett volna, de Star Wars), miliméterpapírt, mappát(a régi szétszakadt :( ), és két sudokufüzetet, hogy unalmas órák alatt legyen mivel lekötni magam.
Ismételni csak a kémiát és a földrajzot fogom biztosan, előbbit mert úgyis ezzel kezdünk, hogy ismétlés, akkor legalább előrébb leszek, a földrajzot meg hatodik óta mindig ki van adva, hogy át kell nézni. :D Fizikát is kéne, de azt nem fogom, mert utálom.
Kilencedikes leszek, de nyolcosztályos gimiben, sok minden nem fog változni.
Köszi a válaszokat:)
Utolsó: fogalmam sincs, de mivel itt egyértelműen nincs rossz válasz én utólag is mindenkit felpontoztam:D
12-es vagyok, én is azon gondolkodtam h mi nem hasznos a válaszomban:D
az-e a baj h tanultam nyáron valamennyit, vagy hogy az utolsó hétre hagyom a vásárlást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!