Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimnáziumba járók! Az iskoláto...

Gimnáziumba járók! Az iskolátok hány százaléka dohányzik?

Figyelt kérdés
Nálunk kb. 60%-uk dohányzik,amit kicsit sokallok a gimnáziumi "szinthez" képest..

2015. aug. 16. 23:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Hármas vagyok. Nem arról van szó, hogy bárki rossz ember lenne az alkohol, cigi, drog miatt. Én ezt nem állítottam. Én hatosztályosba járok, volt időm megnézni a végzősöket, több végzős osztályt. A legnagyobban nem igazán éltek droggal, a többivel talán, de ez nem jutott a suli fülébe, tehát nem verték nagy dobra. A kissebbek meg méginkább nem. Mindenhol előfordulnak a káros dolgok, itt is, nem állítom, hogy nem. Vannak hétvégi iszogatások, de ennyi. És bármilyen furcsa, drog nincs. Egy gyerekről mondják, hogy drogozik, de ez is csak pletyka szerintem, hisz nem látszik ez. De ez nem is lényeg, hogy látszik e. Én egy normális iskolának tartom a miénket, a diákok hajtanak a jegyekért, és normálisak. A tanárok úgyszintén normálisak. Lehet, hogy ez valakinek hihetetlen, mert 'ilyen suli nincs'. De, van. Átlagos iskola, átlagos napirend.
2015. aug. 17. 10:36
 12/24 anonim ***** válasza:
41%
ahol én lakom,ott a református gimiben van drog,a katolikusban nincs,ha hinni lehet a pletykáknak.
2015. aug. 17. 12:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahova én járok, az magániskola, művészeti, infós és gimis osztállyal. A mi osztályunk negyede cigizik, abból egy alkalmi cigis (20 fő).

Az egész sulinak szerintem kb 40%-a biztos dohányzik, de ez nem színvonal kérdése. Pl én egyike vagyok az osztályban a jó tanulóknak, mégis dohányzom, érettségben sem gondolom magam visszamaradottnak :) Valamikor le szeretném tenni, de ezt az iskolát nem igazán lehet cigimentesen kibírni. Ezt úgy értem, hogy suliidőben napi 1 dobozzal is elmegy, most meg egy hete nem szívtam.

2015. aug. 17. 16:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az osztályban 2-3 ember cigizik a 27-ből, évfolyamszinten kicsit többen, 10-15 (a 90-ből)
2015. aug. 17. 17:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az osztályom kb. 70%-a dohányzott. Iskolai kiránduláson, amikor pihenőt tartottunk, kb. csak hárman maradtunk a buszban, a többiek mind kint szívták, látni se lehetett a füsttől. :D
2015. aug. 17. 17:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A mi osztályunkból viszonylag kevesen, 2-3-ról tudok (29-en vagyunk), iskolai szinten többen, talán kicsit kevesebb, mint a fele. Kisvárosi gimi+szakközép egyben.
2015. aug. 17. 19:37
 17/24 anonim válasza:
100%
Nálunk az osztálynak kb 70 százaléka dohányzik rendszeresen és olyan 20% alkalmanként.
2015. aug. 18. 11:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én katolikus suliba járok, most leszek végzős.

Az osztályunkból kb. 5-6 ember cigizik, ebből 1 az, aki napi 1 dobozzal, a többik csak ha elmennek valahova, lyukasórában, stresszes napokon reggel, vagy este. Én is ide tartozok, hetente kb. 1-2 dobozzal szívok, sok mindentől függ.

Évfolyamszinten sokkal többen dohányoznak, szerintem az 1/3-a biztosan.

Alkohol is előfordul, bár leginkább hétvégenként, vagy ünnepekkor, illetve ha másnap valamiért nincs tanítás.

Van pár gyerek, akiről mindenki úgy tudja, hogy alkalmanként nem vetik meg a különböződolgokat, de az, hogy ebből mennyi valós, azt nem tudom.

Szerintem minden középiskolában jelen van a cigi, meg az alkohol is, ezt nem lehet elkerülni, és úgy gondolom, hogy nem is feltétlen kell.

Attól, hogy valaki hétvégenként néha iszogat, esetleg cigizik is, az semmit nem jelent szerintem.

Amúgy én katolikus általános suliba jártam, és elárulom, hogy 8.-ba, sőt, szerintem 7.-be is már volt pár ember, aki néha-néha cigizett.

2015. aug. 19. 09:32
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én még osztályon belül sem lennék képes meghatározni a százalékot, nemhogy az egész iskolában. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy legtöbben az alkalmi dohányosok vannak, náluk kevesebben a nikotinfüggők, és körülbelül ugyanennyien azok, akik sosem gyújtanak rá. Jómagam mindennap szívnék szívem szerint, de ritkábban van alkalmam rá. Nem tartom magamat rossz embernek, de még csak züllött gyereknek sem emiatt.
2015. aug. 19. 18:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

A mi osztályunkban a 24-ből úgy 4 ember cigizik naponta, viszont a többiek nagy része bulikban gyakran rágyújt. (úgy 40%) A többi osztályban még nagyobb az arány, mi még olyan "jó gyerekek" vagyunk. :D

Vidéki gimnáziumról van szó, de elég erős suli, talán a legjobb a városban. + még evangélikus is.

2015. aug. 20. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!