Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg nagyon kupis az asztalom?

Tényleg nagyon kupis az asztalom?

Figyelt kérdés

Így néz ki az asztalom: [link]

Ez tényleg túl rumlis? Anyu állítása szerint mindig hányingert kap ha ránéz, mert undorító a rendetlenség.

2015. aug. 15. 14:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Rend van az asztalon, csak az apró "kiegészítők" miatt tűnik rumlisnak. Kupakok, törpike, origami...de ettől eltekintve "normális" az asztalod! :) Az enyém is hasonló és útálom takarítani, de a gyerekeim megteszik helyettem, íyg minden zavaró apróság a kukában landol. :D

30/N

2015. aug. 15. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Küld el hozzám utána még dicsérni is fog téged ,hogy milyen szép rendben tartod.
2015. aug. 15. 22:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezen az asztalon rend van.
2015. aug. 16. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

Ez semmi az enyemhez kepest.

Kajas tanyerok,poharak,evoeszkozok tomkelege,tavalyi sulis cuccok,idei sulis cuccok,fullhallgato,orarend,taska benne a 2 napos szennyes(most jottem haza),es hogy a masik fele se maradjon ki: tiszta,vasalt ruhak,mini ventillator,ragos papirok hada,es egy porcelan madar,aminek jelenleg egy lehellet kell csak,hogy leeseen,annyira a szelen van a sok kupitol.

Anya neha bejon,es helyre rakja a dolgokat,de engem nem kulonosebben zavar. Kicsivel nagyobb az asztalom,mint a tied,annyi hogy nincs rajta monitor tarto,mert en laptopot hasznalok. Ja igen+ ugye a laptop, laptop huto:D

Teljesen rendben van az asztalod.

Ja es lany vagyok.

(16)

2015. aug. 16. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kupis, szerintem kifejezetten rendezett. Biztos azért látja annak, mert sok minden van rajta, mellette a falon is sok dolog lóg, ez kicsit zsúfolt látszatot kelthet. De nem rendetlen. Kérdezd meg tőle, ő szerinte mi a rend, ha nem ez?
2015. aug. 17. 09:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szép rend van az asztalodon, egyáltalán nem kupis!
2015. aug. 17. 17:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy szerinte undorító a pohár az asztalon, meg túl sok a kacat.
2015. aug. 17. 17:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki az én asztalomba belemegy akkor leomlik 5-10 kiló cucc :D KB fél méter magas hegy :D
2015. aug. 20. 08:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor még nem látott rumlis asztalt.

Az zavarja, hogy sok cucc van rajta? Ha te elférsz nem mindegy?

Ez minden, csak nem rumli.:D

2015. aug. 20. 12:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Tényleg kicsit zsúfoltnak tűnik, de rendetlennek nem mondanám. Az én asztalomon kevesebb cucc van, mégis sokkal rendetlenebb.

Ha rajtam múlna, akkor az enyémen is lenne használt zsepi és társai, amiket már mások írtak, de anyám ha meglát ilyesmit, akkor azonnal kidobja. Pedig én is kidobnám, csak mondjuk egy kicsit később. :D

2015. aug. 25. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!