Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg nagyon kupis az asztalom?

Tényleg nagyon kupis az asztalom?

Figyelt kérdés

Így néz ki az asztalom: [link]

Ez tényleg túl rumlis? Anyu állítása szerint mindig hányingert kap ha ránéz, mert undorító a rendetlenség.

2015. aug. 15. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem:)

39/N,3 rumlis gyerekkel:)

2015. aug. 15. 14:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem még a munkahelyi asztalom is ezerszer durvább.
2015. aug. 15. 14:54
 3/21 Julie S ***** válasza:
100%
Huh, nem tudom anyukadnak milyen elkepzelese van a rendrol, de ezen az asztalon az van. Ha latta volna az en tinedzserkori asztalomat, szerintem ott ajult volna el, olyan kupi volt rajta. Kb mintha raboritottak volna egy halom papirlapot + usb es egyeb kabeleket + cd/dvd lemezeket + ceruzakat/tollakat + nehany konyvet + meg meg sok egyebet. Oriasi kaosz volt rajta, ami vegul mindig egy nagy kupacban vegzodott, amit utana orakig tartott elpakolni kb felevente. De addig legalabb minden keznel volt. :D A te asztaloddal semmi ilyen gond nincs. ;) 31/N
2015. aug. 15. 15:43
 4/21 Julie S ***** válasza:
100%
Ja es a monitoron az ikonjaid se rumlisak az ottani asztalon. Arra nem panaszkodott meg? :D
2015. aug. 15. 15:48
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Az en asztalomon meg kajamaradek, villa, hasznalt zsepi, stb is voltak anno 😃

Neked szep az asztalod 😃

2015. aug. 15. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Totál rendben van rajta minden, anyukád nem tudom, mit lát. Lehet, hogy az apró dolgok zavarják, amitől szerinte zsúfolt. 33/N szintén 3 gyerekes.
2015. aug. 15. 16:39
 7/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az.
2015. aug. 15. 16:47
 8/21 anonim ***** válasza:
49%
Művészi. Elmondom az enyémen mivan balról jobbra. Egy hajvégápoló,egy pohár,egy testápoló, egy öv, két telefon tok,egy fülhallgató, egy összehajtott pizsinadrág és rajta egy kalap, a naptárom, a bérlettartóm, egy toll,e gy hajcsat, a hangszóróm, itt ülök a gépnél és jobbra tőlem egy könyv van, egy pendrive, mégegy hajcsat, mégegy pohár, mégegy telefontok, egy kis doboz, 2 fésű és egy taknyos zsepi. Ja de anya most vitte ki a tányéromat. Pedig lány vagyok. És ez még sehol sincs ahhoz képest, mikor nem látszik az asztal, vagy a padló. Ez még nem kupi :D
2015. aug. 15. 17:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, látszik hogy rendbe van rakva. Max. annyi, hogy túl sok cucc van rajta, ezért tűnhet rumlisnak.

15F

2015. aug. 15. 18:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Inkább csak egyedien van rendbe rakva.
2015. aug. 15. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!