Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel szőrteleníttek?

Mivel szőrteleníttek?

Figyelt kérdés
Kamaszok, főleg lányok, ti mivel szőrteleníttek? Akik gyantáztatnak otthon, mivel csináljátok?

2015. aug. 10. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En epilatort hasznalok.
2015. aug. 10. 23:22
 2/8 anonim válasza:
100%

Hát egy időben volt hogy epilátorral,de az túl fájdalmasnak bizonyult. Bár az is igaz,hogy hozzá lehet szokni (tapasztalat).

Aztán borotváltam és gyantáztam is. Mostanság inkább borotváltam egy ideig,mivel az sokkal gyorsabb volt mint a gyanta. A hátránya hogy kb. 1 nap múlva már borostás volt a lábam.

Aztán most hogy nyár van,inkább gyantázok,nem akarok két naponta borotválni. Szóval most gyantázok,és ez is fog maradni most már. Ritkítja a szőrt,mivel tövestül tépi ki őket, és nekem most 3 hét után kezdtek kibújni a kis szőrszálak(amik megjegyzem,világosak és vékonyak), és sokkal jobb,hogy elég 3-4 hetente gyantázni. Igaz ez is fájdalmas kicsit, de legelőször bízd kozmetikusra vagy kérd meg anyukád,nővéred(ha van), így nem fogod lassan letépni,mert fáj. Ők majd egyből letépik és így is kell. Szépen kifeszíted a bőrt majd a szőr növekedéssel ellentétes irányba letéped egy határozott mozdulattal. Lehet hogy utána begyullad kicsit,vagy kipattogzik(nekem is szokott), de másnapra elmúlik,főleg ha bekened. Lehet kapni kimondott nyugtató hatású krémet is,ami gyantázás utánra való.

Amúgy, ha nagyon ragacsos maradnál,akkor menj el és fürödj meg. Én azt szoktam olyankor, hogy beviszem a fürdőbe az étolajat,először bevizeztem magam, majd a tusfürdővel megmostam a lábam,lemostam,aztán étolajjal mostam kicsit,lemostam,utána megint tusfürdő és lemosom. Tuti kombináció :D

De vigyázz a gyantázásnál. Ha többször téped le ugyanott,akkor teljesen begyulladhat a bőr, és tiszta folt, véraláfutásos lesz.(ez is tapasztalat :D )

A kezemet is gyantázom...volt hogy cukorgyantával. Azt otthon készítettem(találsz receptet hozzá a neten),mert azt írták h kevésbé fájdalmas. Szerintem ez igaz is.Kevésbé fájt,mikor csináltam,csak a hátránya hogy iszonyatosan ragad.De közben ettem is :D Aztán azóta jó a rendes gyanta is. Én patronos gyantát veszek, olyan 4-600 ft körül van egy patron,meg azt hiszem olyan 200 ft hozzá a gyantacsík,amivel letéped.

Huhh..nagyjából ennyi,de ha van kérdés írj,mert lehet elfelejtettem valamit leírni :D

2015. aug. 10. 23:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem túl jó a kapcsolatom anyukámmal és a családommal, nem avatom be őket a magánügyeimbe, tehát valahogy úgy szeretném csinálni ,hogy ők ne vegyék észre. Esetleg a hideg gyanta nem jó vagy nem hatásos? Az nekem könnyebb lenne.
2015. aug. 10. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
borotva és epilátor. a gyanta nem vált be. de menj el kozmetikushoz, az a legjobb.
2015. aug. 11. 00:00
 5/8 anonim válasza:
100%

Második vagyok. Végülis a hideg gyanta is jó bár én inkàbb a meleg mellett voksolok mert nekem nem vált be a hideg csak a meleg gyanta. Jobban eltávolította a szőrt.

De én is ajánlom a kozmetikust. Senkinek nem kell tudnia róla a családban hogy oda mész-e vagy esetleg máshova. Szerintem keress egy jó kozmetikust a közeledben és menj el. Jobban jársz.

2015. aug. 11. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ami bevált, az a dm sajátmárkás, Balea hideggyanta csíkok. A lábamra rásimítom, aztán lehúzom, de sokáig jártam kozmetikushoz, így ellestem, hogy hogyan is kell csinálni. Illetve a hónaljamat, bikinivonalat epilátorral szedem, csak a lábamnál túl sokáig tartott.
2015. aug. 11. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz járok gyantáztatni 3-4 hetente.

Már egy éve legalább így csinálom,és szemmel láthatóan kevesebb,gyengébb,és világosabb szőr nő vissza.

2015. aug. 11. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
38%

Sokáig borotváltam a lábam pl, de nagyon gyorsan visszanőtt, szinte már másnap látni lehetett a szőrt. :D Eleve elég erős szőrzetem van. Így áttértem az epilátorra. Baromira fáj, de teljesen megéri, olyan puha a lábam mint a babapopsi, és 2-3 hétig nem is kell újra szőrteleníteni. :)

16/L

2015. aug. 12. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!