Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sok ez egy 16 éves lánynak...

Sok ez egy 16 éves lánynak vagy tényleg csak mártírkodok? Őszintén.!

Figyelt kérdés
Kicsit most kiakadtam a szüleimre.Külföldön élünk,de most magyarországon nyaralok a tesóimmal. Az egyik 6,a másik 13 éves,fiúk. Anyáék jövőhéten Máltára utaznak kettesben apámmal(amit eleve rossz szemmel nézek,mert anyám csalja apámat,de ezt nekem titokban kell tartani),és nekem kell visszavinni angliába a gyerekeket repülővel. Egyedül is nehéz,macerás volt utazni,de még plusz 2 gyerekkel..! Én mondtam anyának hogy nem akarok velük visszajönni mert nem egy egyszerű dolog az utazás...ugye csomagok,stb. De még én voltam a mártír aki semmit nem akar segíteni a szüleinek...nem akartam mondani hogy nem kéne segítenem sem,menj a másik f..szhoz...szerintetek tényleg csak nyávogok?Ja,ráadásul anyám a nyaralásuk után találkozik a szeretőjével. Szerintem undorító...
2015. aug. 9. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt nem valami regényben olvastad, akkor tényleg elég undorító. Jogilag még te is gyerek vagy, nem várhatják el hogy felelősséget vállalj a testvéreidért ilyen szinten. Azért ez nem egy délutáni kétórás felvigyázás.

Kinél vagytok itt? Nagyszülők, rokonok? Kísérjen haza titeket egy felnőtt családtag.

2015. aug. 9. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Hát figyelj.. nem úgy van hogy szülői felügyelettel lehet repülővel utazni? Vagyis úgy értem, hogy kiskorú egyedül nem utazhat? A tesóid kikkel jöttek? Szerintem anyukád a felelőtlen!
2015. aug. 9. 19:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem engednek minket át a határon...anya szerint nem írtak ilyet. De jogilag tényleg nem lehet rábízni 18 év alattira egy másik gyereket,nem? Mondjuk többször volt hogy egy 5-6 napra otthon hagytak a gyerekekkel engem,de most a repülés miatt aggódok...
2015. aug. 9. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szülői engedély,akkor utazhatnak a 18 éven aluliak.
2015. aug. 9. 21:20
 5/8 anonim válasza:
Folyton utazok repülővel, Európán belül, Amerikába, Ausztráliába is. Sosem volt gond abból, hogy 18 alatt vagyok.
2015. aug. 9. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Az hogy 18 alatt vagyok nem baj alapvetően,de én vállalok felelősséget 2 kiskorúért amikor még én is az vagyok. Úgy tudom,hogy ez nem engedélyezett.
2015. aug. 9. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

magyarul rinyálsz a semmin. Ha tudod, hogy nem engedélyezett, akkor nem viheted őket, szóval nincs probléma.

A szeretőhöz meg semmi közöd.

2015. aug. 10. 06:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog menni, 18+ kísérőről kell a szüleidnek gondoskodni, illetve legalább nyilatkozatban egy ilyet az utazók közül megnevezni.
2015. aug. 10. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!