Őszintén, hogy lehet valaki ennyire hülye?
Figyelt kérdés
Hello! Ül mellettem egy csaj informatikán, és minden óra végére úgy felidegesít, hogy ha férfi lenne, már rég kihívtam volna egy barátságos, de halálig tartó verekedésre. Állandóan internetezik, és kérdezgeti tőlem, hogy mit hogy kell csinálni. Van, hogy éppen másnak segítek, aki meg is érdemli, és akkor odajön, és elkezdi, hogy segítsek már, hogy kell dőlt betűvel írni, vagy valami hasonló bonyolult problémája van. Én már párszor mondtam neki, hogy ha elmagyarázom 30-adszorra, akkor következő órán mondhatom 31-edszerre, síkhülyének neveztem, kértem, hogy figyeljen oda (mert van, hogy a tanár elmagyarázta, hogy mit kell csinálni, és ő - MIKÖZBEN A TANÁR MAGYARÁZ - megkérdezi, hogy mit kell csinálni, hú, bocs, de rágondolok, ideges vagyok), erőteljesen mondtam, hogy figyeljen oda, mondtam neki, hogy nekem is van feladatom, nem foglalkozhatok vele egész órán, de semmi nem használ. Ha ignorálom, addig b*szogat, amíg nem figyelek rá, és akkor már inkább elmagyarázom neki 32-szerre is, hogy hogyan kell térközt beállítani. B*ssza meg, ma is lesz informatikánk, tudtok valamit mondani, hogy hogy szívassam meg, de ORBITÁLISAN? Jövőre nem ülök be olyan helyre, ahol egymás mellett van két számítógép, mert ki tudja, milyen hülye ül le melléd.2011. jún. 6. 05:01
1/8 anonim válasza:
találj ki valamit, amitől kicsit észbe kap, leszáll rólad. egyébként ismerős, nekem is volt ilyen otársam, csak nem infón, hanem más órákon csinálta ezt. halál idegesítő volt, mert folyton pofázott, telefonált órán, utána meg nem értett semmit. amúgy mindjárt vége a sulinak, bírd ki vhogy.:D
2/8 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen osztálytársam, de szerencsére jövőre már magántanuló leszek:)
Egyébként pedig azt kell csinálni, hogy nem válaszolt neki, nem figyelsz rá, ha nem hagy békén odaszólsz valaki másnak, és azzal kezdesz el beszélgetni:)
Ha nem hagy megmondod neki, hogy nem érdekelnek az idióta problémáid, hagyjál már. Nekem bejött:D
3/8 anonim válasza:
Mondd neki,hogy:"Hagyjál már békén engem.!!!"Unokatesóm is mindig ezt mondja,ha nem hagyom.Egyébként,ha ellenkező neműek vagytok,lehet,hogy bejössz neki,és így akarja magára hívni a figyelmedet.És azt is mondd meg neki,hogy már nagyon idegesít,keressen valaki mást magának. :D
4/8 anonim válasza:
szerintem tetszel neki és így akar kapcsolatba kerülni veled!!! :))))
5/8 A kérdező kommentje:
Hello! Isten ments attól, hogy tetszek neki, mert nagyon idegesítő (iszonyatosan hülyén röhög, szinte üvöltve, és hasonló problémák), no meg elvileg van barátja (sajnálom is szegényt). No, ma megálltam, nem szóltam egy szót se, a végére már ő lett nagyon ideges, én meg egyre kevésbé... Fura, hogy ez az egyszerű megoldás magamtól nem jutott eszembe. Köszi a válaszokat!
2011. jún. 6. 18:29
6/8 anonim válasza:
Infón mindig halkan hallgatok zenét, vagy olyan is van, hogy csak be van dugva a fülembe, de közben ki van kapcsolva, hogy békén hagyjon. Mondjuk nekünk elég laza tanárunk van, és nem akadt ki, amikor rájött, csak annyit mondott, hogy halkan, hogy az órát is halljam :D
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért akarsz "orbitálisan megszivatni" valakit, aki a segitségedet kéri.
Van, akinek egyszerűen tényleg nem mennek a számitógépes dolgok és lehet, hogy neked ezek egyszerűek, de neki nem.
Gondolom te sem vagy mindenből penge.
Amúgy kedvesen is meg tudnád oldani a dolgot, ha például felajánlanád neki, hogy egy délután leültök a suliban a gépteremben és megmutatod/elmagyarázod neki az alapokat.
L/24
8/8 anonim válasza:
bejössz neki , és amilyen szerencsétlen máshogy nem tudja kifejezni , már csak 1 hét , bírd ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!