Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet annak az oka, hogy a...

Mi lehet annak az oka, hogy a 16 éves fiam csak a fekete illetve a sötét ruhákat hajlandó hordani?

Figyelt kérdés

Ma hoztam neki egy fehér márkás polót, az egyik barátnőm fiáé volt a világé nem hajlandó felvenni.

Csak a fekete sötétkék meg esetleg a szürke cuccokat veszi fel. Világos kék narancssárga, világoszöld ruhákat semmi képpen nem akar felvenni. Már az egyik ismerősünk kérdezte, hogy gyászol az én fiam.

2015. aug. 7. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális.Lázadás,ki akar tűnni a tőmegbőltőmegből,kifejezi a zenei ízlését és szereti ezeket a szineket.Én is ilyen okokból nem öltözök divatosan és hordok fura ékszereker,nem akarok tömeggyártásos lennilenni.

12/L

2015. aug. 10. 07:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát én 40 vagyok és kb 16 éves koromtól úgy 38 ig csak és kizárólag fekete ruhákat hordtam. Egyszerűen azt szerettem, abban éreztem jól magam. Most meg összevissza egy fekete nadrágom van, minden más ruhadarabom színes, sőt, rengeteg tarka is van. Hagyd békén, hagy viselje azt, amiben jól érzi magát
2015. aug. 10. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
#10: Nem is mondtam, hogy aki feketét hord, az lenne. De mivel nekem nem tetszik ez a szín, ezért nem akarok ilyen korszakot. Ennyire egyszerű. Nem ítélek el senkit, amiért feketét hord, csak nem tetszik.
2015. aug. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!