A legtöbb újszülött sötét (barna-fekete) hajjal jön világra? Ti babátok milyen hajjal született, színe, kicsi-nagy, vagy esetleg kopasz volt?
Fiam: barna hajjal született. közepesen sűrű haja volt! Maradt barna most már nagyfiúként is
Lányom: sötétes barna haja volt születéskor , viszonylag sok, majd a hetek során egyre szőkült kifelé,férjem mondta is egy -egy hajmosás után volt látványos, mintha kimostuk volna a barnaszínt a hajából! nem viccelek: most szőke :)
A kislányom mézszőke hajjal született. Hátul hosszabb volt a haja, olyan 3 cm, elöl kb 1-2 cm. Ez fokozatosan hullott ki később és világosabb szőke lett. Azóta egyre sötétebb szőkésbarna.
A kisfiam sötétbarna hajjal született, ugyanúgy hátul hosszabb volt neki, mint elöl, de egyiküknek sem volt az a nagy hajkorona, viszont láthatóan volt hajuk. Területenként hullott ki a bébihaja és világosszőke lett apránként. Most is szőke herceg.:)
Én állítólag szintén sötétbarna hajjal születtem, és szinte egyszerre hullott ki tök kopaszra, aztán szőke lettem.
Igazi világosszőke, szinte fehér hajú újszülöttet csak akkor láttam, amikor a lányom született, kisfiú volt.
Kislànyom szőke hajjal született (mindenki szőke, elèg durva lett volna ha ő nem ¿:-D)
hâtul szèp hosszù haja volt a fejtetőn rövidebb, azòta sokat nött de a legtöbben kopasznak hiszik annyira szöszi....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!