A kórházba milyen popsikrémet vigyek mit javasoltok a kis újszülött babámnak? Bepanthen?
Nálunk adtak a kórházban. Otthonra pedig írtak fel.
Egyébként újszülött babának még gyógyszertári krémeket javasolt használni.
Én vittem Bepathent, mikor meglátta a nővér, megkérdezte, hogy "ugye nem a kicsinek akarom?". Mondta, hogy újszülötteknek még nem kell kenni a popsiját, mert az anyatej nem fogja kicsípni. Igaza lett, annyira, hogy már 10 hónapos a babám és nagyon ritkán kell neki bekenni, főleg mióta mást is eszik, mégis gyönyörű a kis feneke. Az első gyermekem mikor született, még nagyon "béna" voltam, etettem a kicsim, gyönyörködtem benne, de eszembe sem jutott, hogy tisztába kéne tenni. :) Anyukám mikor jött be látogatni, ő kérdezte, addigra szegény kicsim fenekére volt már száradva az első kaka (főleg magzatszurok) és bizony ki volt pirosodva. Akkor én bekentem Bepanthennel, emiatt is vittem most a második babámnak.
Tehát nem kell semmi, a gyerekorvos fog felírni gyógyszertárit, meg amit fogsz kapni kismamacsomagot abban is lesz Sudocrem. Ezekkel ki fogod húzni nagyon sokáig! :)
Van, ahol adnak, van, ahol nem. Jobb vinni, mert inkább utaztasd meg, mint hogy szükség legyen rá, de ne legyen. (Van, ahol ki van rakva a gyermekágyas osztályra, de ha elfogy, akkor kérdéses mikor pótolják...)
Én a mezei, egyszerű patikai, lanolinos popsikrémet ajánlanám. A többiben már illatanyagok vannak, fölösleges adalékanyagok... Illetve maga az orvos is az egyszerű, patikai krémet fogja javasolni, illetve felírni.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!