Tényleg ilyenek a mai tinilányok? Vagy csak a lányom ilyen?
Nem, nem ilyenek a mai tini lányok. Ilyenek régen is voltak, ma is vannak, de szerencsére ez a viselkedés soha nem a többségre volt jellemző.
Akkor hány évesen is kezdte?
A szülő pedig szálljon magába! Nem a semmitől lett ilyen a gyerek. A rossz társaságra kár fogni.
Nem. Eleve az nem normális, hogy 14 évesen már 11 hónapos "kapcsolaton" van túl. Mikor kezdték? Az oviban?
Annyi biztos, hogy bizonytalanul kötődik, meg kellene vele érteni, hogy önmagában is értékes ember, nem csak párral. Nem menthetetlen a dolog, mert elmondja neked a dolgait, benned bízik.
Ja eléggé két részre van szakadva ez a korosztály.
Egyik bulizik, sok pasija volt, iszik, dohányzik,
A másik pedig otthon ül, jó ha van egy barátja, a fiúkat csak képről nézi, közbe meg már megőrülne egyért, rettentően irigy az előző típusra, amiért annak olyan könnyen megy a pasizás, emiatt is van gyakran rossz hangulatba.
Háát, szégyen, nem szégyen, de én 15 évesen hajazok kicsit erre. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha valakivel csókolózol, levelezel, az eléggé komolytalan. Nem lefeküdt mindenkivel, a csók az egyfajta gesztus. Most ha pl. ittasan megcsókolja valaki a legjobb barátját (vagy pont a haverja részeg, most mindegy) az nem jelent semmit, megesik. ><
Tizenévesen a legtöbb kapcsolat komolytalan, így ennek nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani. Játszadozás és kíváncsiság elsősorban. Idővel kinövi (ahogy én is ki fogom a hasonló dolgaimat).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!