Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg ilyenek a mai tinilány...

Tényleg ilyenek a mai tinilányok? Vagy csak a lányom ilyen?

Figyelt kérdés
Járt egy fiúval, 11 hónapig, viszont mivel a végén már nem érzett semmit, elhagyta a fiút. De még közben elkezdett levelezni egy másik jelölttel, akivel már járt egyszer régebben. Pár nap után úgymond összejöttek a fiúval, de néhány hónap után őt is elhagyta a lányom. El kezdett írosgatni egy 19 éves fiúnak, találkoztak is egyszer, de közben az előző fiúkával még se veled se Nélküled kapcsolatban volt. Aztán volt egy buli, amire elment, és két fiúval is csókolózott, de őket csak így látásból ismerte. A lányom 14 éves. Nem értem miért jó neki, hogy több vasat tart a tűzbe egyszerre?! Vagy a többi lánykától tanulja el? Mit tegyek? (ha vannak helyesírási hibák,sajnálom,siettem)

2015. aug. 6. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nem ilyenek a mai tini lányok. Ilyenek régen is voltak, ma is vannak, de szerencsére ez a viselkedés soha nem a többségre volt jellemző.

Akkor hány évesen is kezdte?

A szülő pedig szálljon magába! Nem a semmitől lett ilyen a gyerek. A rossz társaságra kár fogni.

2015. aug. 7. 07:14
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem csak nagyon akar egy igazi párt, de nem talál, társfüggő, vagy össze van zavarodva, bizonytalan. Én megértem, abszolút nem voltam egy pasizós, mert bénának gondoltam magam, aztán egy nagyon fájdalmas szakítás után én is így viselkedtem. Nem vagyok rá büszke, de nagyon görcsösen be akartam tölteni az űrt. De lenyugodtam és megtaláltam a párom :-). Neki is csak utólag fog leesni, hogy miért viselkedik így. Légy türelmes, növeld az önbizalmát.
2015. aug. 7. 07:55
 13/16 anonim ***** válasza:
5%

Nem. Eleve az nem normális, hogy 14 évesen már 11 hónapos "kapcsolaton" van túl. Mikor kezdték? Az oviban?

Annyi biztos, hogy bizonytalanul kötődik, meg kellene vele érteni, hogy önmagában is értékes ember, nem csak párral. Nem menthetetlen a dolog, mert elmondja neked a dolgait, benned bízik.

2015. aug. 7. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondd el neki hogy benned megbízhat és hogy szerinted változtatnia kéne. Többet nem tehetsz.
2015. aug. 7. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

Ja eléggé két részre van szakadva ez a korosztály.

Egyik bulizik, sok pasija volt, iszik, dohányzik,

A másik pedig otthon ül, jó ha van egy barátja, a fiúkat csak képről nézi, közbe meg már megőrülne egyért, rettentően irigy az előző típusra, amiért annak olyan könnyen megy a pasizás, emiatt is van gyakran rossz hangulatba.

2015. aug. 7. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

Háát, szégyen, nem szégyen, de én 15 évesen hajazok kicsit erre. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha valakivel csókolózol, levelezel, az eléggé komolytalan. Nem lefeküdt mindenkivel, a csók az egyfajta gesztus. Most ha pl. ittasan megcsókolja valaki a legjobb barátját (vagy pont a haverja részeg, most mindegy) az nem jelent semmit, megesik. ><

Tizenévesen a legtöbb kapcsolat komolytalan, így ennek nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani. Játszadozás és kíváncsiság elsősorban. Idővel kinövi (ahogy én is ki fogom a hasonló dolgaimat).

15/L

2015. aug. 8. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!