14-16 éves fiúk! Ti milyen könyveket olvastok? Mit tudnátok ajánlani? (csak az válaszoljon aki szokott is olvasni :D)
Az én kedvenceim pl. az Útvesztő és az Éhezők viadala :D
15F
20 vagyok
Harry Potter persze, én is többször olvastam.
Valaki ajánlotta Orwell-t. Az 1984-et elkezdtem, de nem fejeztem be, a magyartanárnőm szerint még ráérek vele. Mondjuk a nagyobb bátyám azt mondta, ő ilyen idősen olvasta, és megértette, nem tudom, én nem élveztem. Az Állatfarm viszont tetszett.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÁLASZÁT, NAGYON SOK JÓ ÖTLETET KAPTAM, ÚGYHOGY MOST ELLESZEK EGY IDEIG A KÖNYVEKKEL :) :D
(jöhetnek még a válaszok továbbra is,:D)
Szia szintén 15 fiú vagyok,
És csak is a galaxis útikalauzt tudom ajánlani
Meg persze sci-fi ket
Meg fantasy kat
Pl: sárkánydárda krónikák
Szia! Lány vagyok, de a Vasdruida krónikáit (amit már előttem is ajánlottak) mindenképp olvasd el! Kihagyhatatlan könyv!
Aztán ott van még a Hogyan ,d el (jól) a nyarad? c. könyv is. Nem fantasy/sci-fi, de rohadt jókat lehet röhögni rajta és fiúknak ajánlott.
Xy-tól A leghülyébb angyal. Zombik keverve a karácsonnyal.
Tizenhárom okom volt. Szintén nem fantasy, de megéri elolvasni.
Percy Jackson sorozat+ Az elveszett hős és a többi része.
John Green-Alaska nyomában. Nem sci-fi, de nem is romantikus. Elgondolkodtató. Amúgy John Greentől bármit, mert hiába ő írta a Csillagainkban a hibát a többi könyve kevésbé romantikus és csak pislogok miket hoz ki a végén a sztoriból. Nála tuti nem találod ki mi lesz a vége a történetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!