Milyen zenéket, filmeket, könyveket olvasnak, hallgatnak néznek ma a kamaszgyerekek nemtől függetlenül?
ezt nem lehet így meghatározni. Elterjedt nézet például hogy "ezek mai fiatalok" elektronikus "zajt" (dubstepet, disco-szerű számokat) hallgatnak- persze, van aki azt hallgat, de az én ismerőseim/barátaim nagyrésze, velem együtt rock-metál párti. Az olvasás és a filmnézés is hasonlóan vegyes. Ha az segít az én környezetemben (bp-i erős gimnázium) le tudom írni, de az nem reprezentatív:
zene: mint már írtam rock-metál, bár néhány barátnőm inkább pop-elektronikus párti
könyv: én leginkább mindenevő vagyok (aktuális kedvencem Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége), ismerőseim is változatosan olvasnak, Gyűrűk Urától ősi kínai harcművészeti könyvön, "klasszikusokon" mint Austen és Aghata Christie és politikatörténeti gyűjteményen át a Szent Johanna Gimiig mindent
Film: aktuális (elmúlt 1 év) mozifilmek (pár elvetemült barátnőmmel művészfilmeket is szoktunk nézni)
16/L
Zene: rock, komoly zene, underground hip-hop(néha), népzene(néha) pl. Tancsapda, Akkezdet Phiai, System of a down, Beethoven, Chopin, Kispál, 30y.
Filmek: A bárányok hallgatnak, Isten városa, Amerikai szépség, Az élet szép, Blöff, Harcosok klubja, Amerikai história x.
Könyvek: én inkább a versköteteket szeretem. :)
De nem minden kaszgyerek szereti ezeket a műfajokat, sőt.
15/l
zene: rap,rap,rap minden mennyiségben:D (kivétel rtm meg pár garage qrva)
film: nem nagyon nézek, max ha mondják hogy jó, és olyan kedvem van.. havi 1-2 film max.
könyv: kerülöm őket, amennyire csak tudom. kötelezőket sem olvastam el.. hülyeség az egész..
15f
Az én ismeretségi körömben:
Zene: Arctic Monkeys, Imagine Dragons, OneRepublic, Coldplay
Magyar előadók közül nagyon keveset tudok elviselni, de pl Carbonfools jó.
Nálunk mindenkinek vegyes az ízlése. Mondjuk egyik barátnőm rap őrült, de én kb majdnem mindent meghallgatok. Pl. Avicii (kedvenc DJ-m, régi "szerelmem"), Train, All Time Low (két kedvenc bandám), Ellie Goulding, ezeken kívül még az épp aktuális számokat is szeretem bármilyen műfajban, ha tetszik.
Filmek: Én és az osztálytársaim inkább a vígjátékokat preferáljuk.
Könyvek: Na, itt másról nem nagyon tudok, hogy olvasna. De attól függetlenül lehetséges, hogy szokott, csak nem köti mindenki orrára. Én a Leiner Laura könyveket imádom. :)
16/L
Hát, én is csak a személyes kedvenceimről tudok nyilatkozni.
zene: nagyon sokfélét meghallgatok, de pl. a Pitbull meg One Direction féléktől a hideg is kiráz.
filmek: mostanában csak könyves adaptációkat vagy régebbi kedvenceket nézek (pl. Bajos csajok), mást nem igazán.
könyvek: imádok olvasni, mindenfélét. John Green és Veronica Roth nagy kedvenc mostanában, de tervezem többek közt az Éhezők viadalát is.
15/L
Én csak a saját nevemben tudok válaszolni :D
Én javában klasszikus zenét hallgatok, rockot meg néha poppot
Filmekből szeretem az olyanokat amiknek valami tartalma van, esetleg életrajzi filmetket. Utálom az ilyen nagyon akciófilmeket. Kedvenc filmem a diktátor meg a forrest gump meg a zongorista.
Könyvekből nagyon vegyes a felhozatal amiket szeretek :D
17l
Zene: minden. De tényleg. Kedvemtől függő, hogy épp milyen műfaj, de nyelv, meg ilyesmik abszolút nem meghatározóak.
Könyvek: na, itt nem tudom behatárolni az ízlésemet. Sokat olvasok, leginkább a vörös/arany/bíbor/meg amilyen pöttyös könyvek még vannak :D.
Film: vígjátékok, minden mennyiségben. Horrort nem szeretem.:) 17/L
Körülbelül az összes műfaj fellelhető. Elég általános a kérdésed, erre így nem lehet választ adni.
(Persze, elmondhatom, én mit szeretek, de te nem ezt kérdezted.)
Zene: főleg rock, de néha mást is hallgatok műfajtól függetlenül
Film: imádom az összes mai tinifilmet, főleg, ha van benne szerelmi szál, amit tovább lehet gondolni (fanfiction) :)
Könyv: ugyanaz, mint a filmnél :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!