Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Eü kaparást menzeszkor csinálj...

Eü kaparást menzeszkor csinálják? Vagy attól függetlenül bármikor?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, legfeljebb rendkívüli vérzés esetén. Nem mondta az orvos? Megmondanád miért szükséges?
2014. okt. 1. 07:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos,h barnázás és aktus közben vérzés miatt javasolja,de nem világosított fel semmiről,hiába kérdeztem bármit,annyi volt a válasza,h majd 1 hónap mulva a kontrollon megbeszéljük. De én egy hónapot nem akarok végig aggódni.
2014. okt. 1. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
első voltam: nekem két menstruáció közötti vérzés miatt volt szükség egészségügyi kaparásra. De az nem menzesz volt. A mai napig nem tudom, mi lehetett az oka. Most elbizonytalanodtam, hogy határozott nemet írtam először, nem akarlak félrevezetni. Mégiscsak az orvosnak kéne megmondania. Amúgy ne félj, rendbe fogsz jönni.
2014. okt. 1. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a méhszájseben műtötték, amikor mondták hogy ha már úgyis altatnak és ott matatnak, akkor megcsinálják azt is. Nekem pecsételő vérzésem volt össze -vissza, de ez lehetett a méhszájsebtől is.

Azt hiszem a ciklusom 10. napjára kaptam műtéti időpontot.

2014. okt. 2. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!